Λασίθι – Σκρέκας από τον Άγιο Νικόλαο για τους δασικούς χάρτες – Προχωρούμε άμεσα σε οριζόντιες λύσεις, χωρίς ταλαιπωρία και κόστος για τους πολίτες

“Προχωρούμε άμεσα σε οριζόντιες λύσεις, χωρίς ταλαιπωρία και κόστος για τους πολίτες, για τα θέματα των δασικών χαρτών, και προχωρούμε άμεσα σε νομοθετικές και διοικητικές πρωτοβουλίες για να λύσουμε το θέμα του ασπαλάθου, το θέμα το ιδιοκτησιακό και το πρόβλημα των δασωμένων αγρών και των εκχερσωμένων εκτάσεων”, δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας από τον Άγιο Νικόλαο, όπου και ολοκλήρωσε το απόγευμα της Κυριακής την τριήμερη περιοδεία του στην Κρήτη σχετικά με τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την ανάρτηση των δασικών χαρτών.

Ο κ. Σκρέκας είχε συναντήσεις στο Επιμελητήριο Λασιθίου με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη, τη Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χριστιάνα Καλογήρου, τον βουλευτή Λασιθίου Εμμανουήλ Θραψανιώτη, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λασιθίου Θωμά Χαριτάκητον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δασών Λασιθίου Εμμ. Κουδουμά, με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και με συλλόγους αγροτών και τοπικών φορέων.  

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις που έκαναν στην κάμερα τόσο ο κ. Σκρέκας, όσο και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Στ. Αρναουτάκης, ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΑΚ Μιχάλης Χωραφάς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Λασιθίου Γιάννης Μπρόκος:

Βίντεο: Νίκος Σγουρός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize