Τελευταία Νέα

Λασίθι – Νέος Διευθυντής στο Υποκατάστημα ΕΦΚΑ Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο

Με φόντο τις αλλαγές στην λειτουργία του ΕΦΚΑ από την 1η Σεπτεμβρίου, τα τοπικά υποκαταστήματα του πρ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ιεράπετρας και Σητείας μετατρέπονται σε απλά αποκεντρωμένα τμήματα και μεταφέρονται, πλέον, στη νέα Τοπική Διεύθυνση e-ΕΦΚΑ του Αγίου Νικολάου (μέχρι πρότινος Α’ Τοπικό Υποκατάστημα Μισθωτών Λασιθίου (Αγίου Nικολάου).

Σύμφωνα με την πληροφόρηση της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ο μέχρι πρότινος Αναπληρωτής Διευθυντής του Υποκαταστήματος ΕΦΚΑ Αγίου Νικολάου Γιώργος Γενειατάκης αποχωρεί, με απόφαση της Διοίκησης, μετά από 26 χρόνια από τη θέση του, με τον Κωνσταντίνο Καλαντζάκη (από την Σητεία) να τον αντικαθιστά και να προΐσταται της Υπηρεσίας της Τοπικής Διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ Λασιθίου, με έδρα στον Άγιο Νικόλαο.

Στην εν λόγω Υπηρεσία, θα λειτουργούν πλέον, βάσει του σχετικού Π.Δ., τα εξής Τμήματα:

  • Διοικητικού και πληροφόρησης πολιτών
  • Μητρώου και ασφαλιστικού βίου
  • Ασφάλισης Εισφορών
  • Συντάξεων παροχών

Σε Ιεράπετρα και Σητεία, τα μέχρι πρότινος τοπικά υποκαταστήματα του πρ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ θα λειτουργούν ως Αποκεντρωμένα Τμήματα Κοινωνικής Ασφάλισης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Σητείας πραγματοποιήθηκε  μεγάλη εκδήλωση διαμαρτυρίας με κύριο ζητούμενο την μη υποβάθμιση των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς