Τελευταία Νέα

Λασίθι – Με καμέρες σκοπεύει να αντιμετωπίσει η κοινότητα Μύρτου την ανεξέλεγκτη ρίψη απορριμμάτων από ασυνείδητους

Πολύ μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στην κοινότητα του Μύρτους με την ανεξέλεγκτη ρίψη απορριμμάτων, κυρίως θερμοκηπιακών, τα οποία αν και κατά καιρούς απομακρύνονται, κάποιοι πάνε συνεχώς και πετούν καινούρια.

Το πρόβλημα φέρνει στην επιφάνεια ο πρόεδρος της κοινότητας, Αλέξανδρος Παντελάκης, παρουσιάζοντας με φωτογραφίες την κατάσταση. Όπως λέει στο Ράδιο Λασίθι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και πλέον θα τοποθετηθούν κάμερες στα σημεία που παρουσιάζουν πρόβλημα ώστε να βρεθούν αυτοί που τα πετούν.

Ο κ. Παντελάκης αναφέρθηκε και σε άλλα προβλήματα της κοινότητας όπως το θέμα του παρκαρίσματος με οχήματα που παρκάρουν στον κεντρικό δρόμο όπου και απαγορεύεται και δημιουργούν πρόβλημα τόσο αισθητικό, αλλά και κυκλοφοριακό αφού ειδικά τα απορριμματοφόρα δυσκολεύονται να περάσουν. Ο πρόεδρος ζήτησε τη συνδρομή της αστυνομίας ώστε να σταματήσουν να παρκάρουν οχήματα εκεί που απαγορεύεται, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα. Παράλληλα ανέφερε πως στο δεύτερο πάρκινγκ που έχει δημιουργηθεί στο χωριό κάποιοι έχουν επιλέξει να βάλουν μέσα τις βάρκες τους με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αρκετός χώρος για οχήματα καλώντας τους να τις απομακρύνουν, αφού κάτι τέτοιο απαγορεύεται.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.