Τελευταία Νέα

Λασίθι – Mε αυξημένη συμμετοχή γυναικών συνεχίζονται οι αιτήσεις για τις ακαδημίες διαιτητών

Μέχρι τις 5 Απριλίου θα διαρκέσουν οι αιτήσεις για όσους και όσες ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν την ενασχόλησή τους με το χώρο της διαιτησίας στο Λασίθι με τους διαιτητικούς παράγοντες του νομού να προσπαθεί να ενισχύσει το χώρο, αυξάνοντας τόσο την ποσότητα αλλά και την ποιότητα των νέων διαιτητών.

Ο κ. Κουρκούνας εκ μέρους της Επιτροπής Διαιτησίας μίλησε στο Ράδιο Λασίθι δίνοντας χρήσιμες πληροφορίες για όσα προετοιμάζονται υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Λασιθίου.

Όπως λέει δικαίωμα για αιτήσεις έχουν άνδρες και γυναίκες από 16 έως 32 ετών, όμως θα γίνουν δεκτοί και μεγαλύτεροι οι οποίοι όμως θα έχουν δικαίωμα να «σφυρίζουν» μόνο στα τοπικά πρωταθλήματα.

Μέχρι τώρα όπως λέει είναι αξιοσημείωτο πως από τις 8 αιτήσεις που έχουν ήδη γίνει, οι 4 προέρχονται από γυναίκες πτυχιούχες, κάτι που δείχνει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται πλέον η διαιτησία με τις γυναίκες να εισχωρούν δυναμικά αλλά και την ανάγκη που υπάρχει για μια ακόμα πιστοποιημένη κατάρτιση που μπορεί να δώσει επαγγελματικές διεξόδους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ  6936715389

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.