Λασίθι – Μαθητής του ΕΠΑΛ Σητείας 1oς στην Ελληνική Οικονομική Ολυμπιάδα!

Το ΕΠΑ.Λ. Σητείας συγχαίρει θερμά τον μαθητή της Γ τάξης του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας, ειδικότητας «Υπάλληλος Τουριστικών Επιχειρήσεων» Βασίλη Ανωγιαννάκη-Χάννς για τη διάκρισή του στον πρώτο γύρο της Ελληνικής Οικονομικής Ολυμπιάδας, καθώς έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία μαθητή Γ’ Λυκείου σε πανελλαδικό επίπεδο.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν περίπου 1000 μαθητές και μαθήτριες.

Η Οικονομική Ολυμπιάδα είναι ένας διεθνής διαγωνισμός οικονομικών γνώσεων που απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες λυκείου της Ελλάδας και του εξωτερικού και φιλοδοξεί να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των γνώσεων των μαθητών και των μαθητριών στο πεδίο των οικονομικών.

Στην Ελλάδα, ο διαγωνισμός διοργανώνεται για πρώτη φορά κατά τη σχολική χρονιά 2020-2021 από το ΚΕΦίΜ – Μάρκος Δραγούμης σε συνεργασία με το τσέχικο Ινστιτούτο Οικονομικής Εκπαίδευσης (INEV), διοργανωτή φορέα της Διεθνούς Οικονομικής Ολυμπιάδας. Η Οικονομική Ολυμπιάδα διοργανώνεται με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδος για τα σχολεία του Απόδημου Ελληνισμού, και την υποστήριξη της Τράπεζας της Ελλάδος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς