Λασίθι – Γερμανοί επαγγελματίες του τουρισμού επισκέφτηκαν το δήμο Αγίου Νικολάου

Επισκέφτηκαν σήμερα το Δήμο Αγίου Νικολάου στα πλαίσια ταξιδιού εξοικείωσης στην Κρήτη Γερμανοί επαγγελματίες του τουρισμού, σε συνεργασία με την αλυσίδα τουριστικών γραφείων RTK, την Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete, την αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines, καθώς και την αλυσίδα ξενοδοχείων Grecotel, συνοδευόμενοι από την κα Αρετή Πρίνου, εκπρόσωπο της υπηρεσίας ΕΟΤ Γερμανίας.

Σκοπός του ταξιδιού ήταν η γνωριμία των επαγγελματιών του τουρισμού με τον προορισμό, με στόχο την καλύτερη δυνατή προώθηση και πώληση στον πελάτη τουρίστα.

Όπως συμπλήρωσε ο κ. Αλεξάκης: «Άμεσα συνυφασμένη είναι η τουριστική συνείδηση, δηλαδή ο ίδιος ο τρόπος ζωής μας, με την ποιοτική παροχή υπηρεσιών, τη συμπεριφορά μας και την φιλοξενία προς τους επισκέπτες μας και αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για κάθε πιθανό επισκέπτη»

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο όμιλος rtk, με έδρα το Burghausen διαθέτει 4.000 ταξιδιωτικά γραφεία, είναι δε σημαντικοί πελάτες πολλών διοργανωτών ταξιδίων (Tour Operators), μεταξύ άλλων TUI, FTI, DER Touristik, Alltours, Schauinsland Reisen, Attika Reisen κλπ.

Η αποστολή έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις, και με την υπόσχεση της προώθησης του προορισμού, καταλήγει το δελτίο τύπου του δήμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς