Λασίθι – Επιστολή παραίτησης Β. Χατζηδάκη από το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου

Την παραίτησή του από μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου ανακοινώνει ο Βαγγέλης Χατζηδάκης. Σε σχετική επιστολή που μας έστειλε αναφέρει:

Με λύπη μου θέλω να δημοσιεύσω τους λόγους που με έκαναν να παραιτηθώ.

Ένα γεγονός που συνέβη μεταξύ εμένα και ένα άλλο μέλος του ΔΣ του  Συλλόγου.

Υπάρχει μια ομάδα στο messenger  όπου είναι τα μέλη του Δ.Σ. (Πάγκαλος Μ., Βιδάκης Ν., Στεφανάκης Ν., Ματζιου Α. και Μαυρομάτη Ε. και εγώ) στη οποία δεν συμμετέχει ο κ. Τζώρτζης, αυτό μας έχει βοηθήσει να έχουμε επικοινωνία άμεση για τα θέματα του συλλόγου. Εκεί έχω εκφράσει αρκετές φορές δημοκρατικά κάποιες διαφωνίες μου με αποτέλεσμα κάποιο μέλος να μου επιτίθεται φραστικά, η κορύφωση έγινε την Τετάρτη 7/10 που αυτό το μέλος με απείλησε με ξυλοδαρμό και ότι θα έρθει από το μαγαζί μου για να το κάνει πράξη. Πλέον είναι σαφές ότι λειτουργούμε με τη μέθοδο του τραμπουκισμού στον Ε.Σ. Ζήτησα από των πρόεδρο και τα άλλα μέλη να το καταδικάσουν πράγμα που δεν έκανε κανείς, άρα μάλλον συμφωνούν με αυτή τη μέθοδο.

Εγώ έχω μάθει να λύνω τα πάντα με το διάλογο και δεν θα μπορώ πλέον να συμμετέχω σε ένα σύλλογο με τέτοιες πρακτικές και με συναδέλφους που δεν θέλουν να καταδικάσουν το γεγονός.

Θα μπορούσα να προσφύγω στη δικαιοσύνη γιατί όλο αυτό είναι γραπτό αλλά το  επίπεδο και η παιδεία μου δεν μου επιτρέπουν να το συνεχίσω.

Θα  παραιτηθώ από το Δ.Σ. αφού πλέον μάλλον δεν λειτουργεί σωστά και τον τελευταίο καιρό είναι σε αδράνεια. Θα επανέλθω όμως κάποια στιγμή μαζί με άλλους συναδέλφους για να επαναφέρουμε το σύλλογο εκεί που του αρμόζει, κάνοντας τις δράσεις και τις γιορτές μας που τόσο πολύ αγκάλιασε ο έμπορος και ο καταναλωτής.

Ευχαριστώ πολύ

Χατζηδάκης Βαγγέλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς