Τελευταία Νέα

Λασίθι – Διακοπές ρεύματος σε περιοχές του δήμου Αγίου Νικολάου την Τετάρτη

Από το ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Αγίου Νικολάου ανακοινώνεται ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών στα δίκτυα του, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος:

  • Ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ 09/06/2021 από ώρα 08:30 έως 09:30 και από ώρα14:30 έως 15:30

ΚΑΣΤΕΛΙ, ΓΛΥΜΑΤΑ, ΡΟΥΣΑ ΛΙΜΝΗ, ΜΑΡΔΑΤΙ, ΚΡΙΤΣΑ, ΚΡΟΥΣΤΑΣ, ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ, ΒΑΘΥ, ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ, ΙΣΤΡΟΝ, ΠΥΡΓΟΣ, ΠΡΙΝΑ, ΓΕΦΥΡΑ ΦΡΟΥΖΗ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ, ΓΟΥΡΝΙΑ, ΠΑΧΕΙΑ ΑΜΜΟ.

  • Ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ 09/06/2021 από ώρα 08:30 έως 15:30

ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΜΥΡΟΥ – ΜΙΚΡΟ ΒΑΘΥ

Η ανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, για αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ.

Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν αυτά βρίσκονται υπό τάση.

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να μπορέσει να γίνει ίσως και πριν από την ώρα της

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά την διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Αγίου Νικολάου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize