Τελευταία Νέα

Λασίθι – Αποχωρεί από την προεδρία του ΠΑΟΔΑΝ ο Λευτέρης Ραφαϊλάκης

Την αποχώρησή του από την προεδρία του ΠΑΟΔΑΝ ανακοίνωσε ο Λευτέρης Ραφαϊλάκης, ολοκληρώνοντας την τηλεσυνεδρίαση του Δ.Σ. του Οργανισμού. Κατά πάσα πιθανότητα, αυτή ήταν η τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. στην οποία προήδρευσε, όπως δήλωσε.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Νίκου Τραντά στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο κ. Ραφαϊλάκης είχε αναστείλει την αποχώρησή του πριν μερικούς μήνες, αλλά αυτή τη φορά, όπως φαίνεται, η απόφασή του είναι αμετάκλητη. Είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι κατά πάσα πιθανότητα το τελευταίο συμβούλιο στο οποίο προεδρεύω… Έχω συζητήσει με τον Δήμαρχο Α. Ζερβό, ώστε στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να μπει το θέμα της αντικατάστασής μου στην προεδρία του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού. Ελπίζω η διαδικασία να δρομολογηθεί ευχόμενος, τουλάχιστον εγώ, να μην προεδρεύσω εγώ στην επόμενη συνεδρίαση του ΠΑΟΔΑΝ…».

Πέρυσι ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ είχε εκδηλώσει και πάλι την πρόθεσή του να αποχωρήσει, αλλά είχε πειστεί να παρατείνει την παραμονή του στην προεδρία. Ενδεικτικό για το αβέβαιο της αποδοχής της αίτησής του και αυτή τη φορά, είναι το σχόλιο που ακολούθησε από τον αντιδήμαρχο και στενό συνεργάτη του στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα Χάρη Αλεξάκη: «Καλά, δεν ξέρομε ακόμη… Εννοώ, τουλάχιστον, για άμεσα σε ό,τι αφορά την εξέλιξη στο θέμα αυτό…».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize