Τελευταία Νέα

Λασίθι – Α. Μαμαντόπουλος – Ο κ. Καλλιονάκης απαίτησε να φύγω από το Νοσοκομείο στη συνάντηση με Τσίπρα, τελικά έφυγε ο ίδιος

Κι όμως, σε ό,τι έχει να κάνει με το Νοσοκομείο Ιεράπετρας δεν τα έχουμε δει ακόμα όλα! Πως αλλιώς δηλαδή θα μπορούσαμε να περιγράψουμε τα όσα συνέβησαν στις 15/7, λίγο πριν την άφιξη του Α. Τσίπρα, και μετέφερε στο Ράδιο Λασίθι ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ανδρέας Μαμαντόπουλος;

Στο προηγούμενό μας ρεπορτάζ για την επίσκεψη γράφαμε με απορία για την απουσία του αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Καλλιονάκη, όμως τελικά φαίνεται πως υπήρχε λόγος, ο οποίος για μια ακόμα φορά δεν τιμά το συνολικό έργο που γίνεται στο Νοσοκομείο της πόλης.

Έτσι λοιπόν όπως λέει ο κ. Μαμαντόπουλος, ο κ. Καλλιονάκης απαίτησε από τον ίδιο να αποχωρήσει από το Νοσοκομείο και να μην συναντήσει τον Α. Τσίπρα, κάτι το οποίο ο ίδιος δεν δέχθηκε λέγοντας πως θα αποχωρήσει μόνο αν του το ζητήσει η Αστυνομία!

Τελικά αυτό που συνέβη ήταν να αποχωρήσει ο ίδιος ο κ. Καλλιονάκης ο οποίος δεν συνάντησε τον κ. Τσίπρα και δεν ήταν παρών σε όσα συνέβησαν χθες στο Νοσοκομείο, και έτσι από πλευράς διοίκησης παρέμεινε μόνο ο διοικητής των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου κ. Ανδρεαδάκης.

Καταστάσεις πραγματικά ακατανόητες για τις οποίες ο κ. Μαμαντόπουλος ανέφερε πως δεν έχει σκοπό να δώσει συνέχεια, μετά και τα όλα όσα έχουν προηγηθεί, και τόσο ο ίδιος όσο και συνολικά ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας θα συνεχίζει να στηρίζει και το Νοσοκομείο και όποιον βρίσκεται στη θέση του διοικητή.

Ο κ. Μαμαντόπουλος αναφέρθηκε επίσης και στο νέο ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου το οποίο όπως λέει ξεκίνησε πολύ δυναμικά τις δράσεις του με μια συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου στην οποία δόθηκε η διαβεβαίωση πως τόσο ο κ. Γουλιδάκης όσο και ο Περιφερειάρχης κ. Αρναουτάκης, δεν συμφωνούν με το πλάνο συγχωνεύσεων Νοσοκομείων και θα στηρίξουν όλες τις δομές της Κρήτης. Παράλληλα ανέφερε πως σύντομα πρόκειται να προγραμματιστεί μια σύσκεψη στην Ιεράπετρα με καλεσμένο τον αντιπεριφερειάρχη για θέματα υγείας κ. Βαμβακά για να συζητηθούν ζητήματα της περιοχής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς