Κυνήγησαν για 29η φορά στο Ρέθυμνο! – Ιστορίες Περι@πής & Γαλάτες ακόνισαν μυαλά με ευρηματικούς γρίφους! – Νικήτρια η “Κατσίκα”

Με υπολογιστές, κινητά και βιβλία ψάχνουν να βρουν το θησαυρό! Το 29ο Κυνήγι του Θησαυρού στο Ρέθυμνο συγκέντρωσε το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων με ευρηματικούς γρίφους, δίνοντας την ευκαιρία μέσα από τη διασκέδαση να μάθουν οι συμμετέχοντες άγνωστες πτυχές της ιστορίας του τόπου. Κατέχοντας η διοργάνωση από πέρυσι ρεκόρ Γκίνες, φέτος επεκτάθηκε πέρα από το παιδικό και το εφηβικό κυνήγι και σε αυτό των… ΚΑΠΗ! Χορηγός επικοινωνίας του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού είναι ο Όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV.

Η ομάδα Έκατσ’ η κουτσή κατσίκα, κατάφερε να κερδίσει φέτος τη διοργάνωση του κυνηγιού το 2019, αφού πρώτη έλυσε όλους τους γρίφους!

Το δημαρχείο Ρεθύμνου καταλήφθηκε από τους Γαλάτες! Εδώ και μέρες έχουν σε εγρήγορση τις 44 ομάδες του κυνηγιού του θησαυρού με γρίφους από την αφίσα, μέχρι και βίντεο στον χορό των ομάδων. Όλα ξεκίνησαν διακωμωδώντας τις διακοπές νερού με έναν άνθρωπο να κρατά απολίθωμα, οδηγώντας στο παλαιοντολογικό μουσείο και στα 9 σιντριβανάκια χωρίς νερό, σηματοδοτώντας την έναρξη στις 9 το πρωί. Ως άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι, τα τεκταινόμενα παρακολουθούσαν από τα έδρανα δημοσιογραφικές αποστολές από όλη την Ελλάδα.

Φέτος μάλιστα στο παιδικό και το εφηβικό κυνήγι του θησαυρού, προστέθηκε και αυτό των ΚΑΠΗ, ενώ η κύρια διοργάνωση διανύει το 29ο έτος της, όντας από πέρυσι και κάτοχος βραβείου Γκίνες ως το πολυπληθέστερο κυνήγι του θησαυρού παγκοσμίως. Οι ομάδες τρέχουν στο δημαρχείο από γρίφο σε γρίφο η μικρή Φωτεινή κρατά μια μη φωτεινή επιγραφή που αναγράφει STOP και… “Γλάκα δα!” εκπροσωπώντας τους διοργανωτές Γαλάτες.

Είναι μια ευκαιρία άνθρωποι όλων των ηλικιών να συνεργαστούν, να μάθουν και να διασκεδάσουν. Στην πλατεία 4 Μαρτύρων ακόμα μια λιλιπούτεια παίκτρια η Ειρήνη 3 ετών που συμμετέχει με την ομάδα “Παίξε Γέλασε!”.

Και βέβαια ακολουθούν πολλά ακόμη μέχρι τη Μεγάλη Παρέλαση του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου σε αποκλειστική και ζωντανή μετάδοση από τον Όμιλο της ΚΡΗΤΗ TV, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι!

Αυτές είναι οι ομάδες της φετινής διοργάνωσης:

Αγγουροξυπνημένοι, Αδιάφοροι-Αδιάφθοροι, Αφόρτιστοι, Alter Ego, Αμελέτητοι, Σόι Αναμαζωξάρηδων, Ανεμόμυαλοι Club, Αντικαπνιστές, Αργόσχολοι Club, Μπαγάσες, Μπουντάλια, Καρνίβαλοι, Χαρταετοί, Sir Lock, Φευγάτοι, Γιαρέμηδες Club, Γκουσγκούνηδες, Χοχλιοί Club, Έκατσ’ η Κουτσή Κατσίκα, Κάτι Κουρασμένα Παλικάρια, Δείξε στραβέ τ’ αλλήθωρου, Μαλαγάνες, Βελανίδια, Οι Άλλοι, Μαμούνες, Πειραματόζωα (μόνο διαδικτυακό), Κρασοκουρούπες, Τζιτζικοτρίχηδες, Μπουμπούνες, Μάσα-Σούρα, ΤσαΠΑΤΣΟούληδες, ΝΑΤΑ ΚΕΦΑΤΑ, Εμείς και Εμείς, Παίξε-Γέλασε, Πάρε Φόρα και Κουτούλα, Περιηγητές Club, Πλάνητες και Ανέστιοι, Πόθεν Αίσχος, Πράσσειν Άλογα, Ανιχνευτές, Τεμπελόσκυλα, Τοξοκρόταλοι, Άρκαλοι, Σκαραβαίοι, Πειρατές Μαχμουρλήδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize