Τελευταία Νέα

Κρητικός του εξωτερικού θα σπουδάσει τον γιο της άνεργης μητέρας

Άνθρωποι με “Α” κεφαλαίο συνεχίζουν να υπάρχουν, στις δύσκολες μέρες που περνά η Ελλάδα, με την οικονομική κρίση να έχει τσακίσει αρχές και αξίες. Κρητικός, επιτυχημένος επιχειρηματίας που ζει εδώ και δεκαετίες στο εξωτερικό, άκουσε την εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη στο Ράδιο Κρήτη προ ημερών, όταν ασχολήθηκε με το δράμα μίας άνεργης Ηρακλειώτισσας, μητέρας δύο παιδιών, που είδε τον κατά τα άλλα ακατάσχετο τραπεζικό της λογαριασμό να αδειάζει από το “μακρύ χέρι” της Εφορίας που της πήρε τα τελευταία 8 ευρώ από το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.

Ο Κρητικός επιχειρηματίας, συγκινήθηκε από το γεγονός ότι η μητέρα σπουδάζει τον ένα της γιο στο Πολυτεχνείο, στα Χανιά (στο οποίο πέρασε χωρίς φροντιστήρια), δίνοντάς του μόλις 20 ευρώ τον μήνα. Επικοινώνησε με συγγενείς του στο Ηράκλειο και ζήτησε τα στοιχεία της γυναίκας, προκειμένου να βάζει σε έναν λογαριασμό, χρήματα κάθε μήνα για τον νεαρό, εωσότου ολοκληρώσει τις σπουδές του, με την προϋπόθεση να μην μάθουν ποτέ την ταυτότητά του!

Ο Κρητικός επιχειρηματίας, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει βοηθήσει και άλλους φοιτητές με οικονομικά προβλήματα, τελειώσουν τις σπουδές του, επιθυμώντας τα κρατήσει την ανωνυμία του…

Δείτε επίσης!

Ηράκλειο – Γνωστός επιχειρηματίας κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου

Για  την κατηγορία της απόπειρας αρπαγής ανηλίκου καλείται να απολογηθεί ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου …

Σε κίνδυνο τα 32 δισ. της Ελλάδας από το Ταμείο Ανάκαμψης

Το σχέδιο της Κομισιόν αναμένεται να «σφυροκοπηθεί» από πολλές πλευρές στο αυριανό Eurogroup Ενώ στην …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize