Τελευταία Νέα

Κρητικό γλέντι με κεράσματα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Ρέθυμνο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς,   το καθιερωμένο πια   κρητικό γλέντι με κεράσματα της Εθνικής Αντιστάσεως από τον Εμπορικό Σύλλογο Ρεθύμνου, για να αποχαιρετήσουμε την χρονιά που έφυγε .

 

Την   εκδήλωση   τίμησαν   με   την   παρουσία τους   ο δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργος Μαρινάκης και η πρόεδρος της ΚΕΔΗΡ κα Πεπη Μπιρλιράκη,  που μαζί με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου κ. Γιώργο Πολιουδάκη ανταλλάξαν ευχές με του εμπόρους της πόλης.

 

Το Διοικητικό   Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου, ευχαριστεί  θερμά τον κ. Λευτερη Τζαγκαρακη  και το συγκρότημα του, που κάλυψαν μουσικά την όμορφη εκδήλωση, κάνοντας το γλέντι να κρατήσει ως αργά το απόγευμα και τον κόσμο να διασκεδάσει, να χορέψει και να φύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί την Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης  και τα μέλη της: Τσιγουράκη Κωστα, Νικο Δατσερη, Γιωργο  Κουκλακη, Κωστας Δατσερη, Αλεξη Βυρθιας, Μπαμπη Φουρναρακη, Μακρυμανωλακη Κωστα, Αντωνη Κοκλα, που με τόση φροντίδα ετοίμασαν παραδοσιακά κεράσματα για όλο τον κόσμο.

Επίσης ευχαριστεί τις επιχειρήσεις «Αγρίμια restaurant » , “Takis place” και «Μακρυμανωλακης επαγγελματικοί εξοπλισμοί» για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Τέλος ευχαριστεί θερμά τα καταστήματα των  οδών  Σουλίου και  Εθνικής Αντιστάσεως για το αγκάλιασμα  της εκδηλωσης   και όσους παρευρέθηκαν σε αυτήν.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς