Τελευταία Νέα

Κρητικές διακρίσεις σε Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό Χημείας!

Η Δ.Ε του Περιφερειακού τμήματος Κρήτης της Ένωσης Ελλήνων Χημικών συγχαίρει τους  παρακάτω 7 μαθητές της Γ Λυκείου από τα Λύκεια της Κρήτης που διακρίθηκαν  στον 32ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χημείας που έγινε στις 17 Μαρτίου.

Ιδιαίτερα  συγχαρητήρια στους μαθητές:

  • Μαραυγάκη Βασιλική του 7ου Λυκείου Ηρακλείου η οποία είναι η πρώτη σε βαθμολογία σε όλη την Ελλάδα
  • Κοκκίνη Εμμανουήλ του Λυκείου Αγίου Νικολάου 4ος πανελλαδικά,
  • Κουριδάκη Αλέξανδρο του Λυκείου Νέας Κυδωνίας Χανίων 5ος πανελλαδικά
  • Προφυλίδου Αντωνία του Λυκείου Ακρωτηρίου Χανίων που συγκαταλέγεται στους 16 μαθητές της Γ τάξης πανελλαδικά με την μεγαλύτερη βαθμολογία.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η Δ.Ε του Περιφερειακού τμήματος Κρήτης της Ένωσης Ελλήνων Χημικών:

“Αγαπητοί μαθητές συνεχίστε να διεκδικείτε τα όνειρα σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι ότι η ζωή θα σας δικαιώσει.

Με αισιοδοξία και στραμμένα τα μάτια στο μέλλον, να θυμάστε ότι οι προσπάθειες του καθενός σας ξεχωριστά θα ανταμειφθούν και σας ευχόμαστε από καρδιάς πάντα επιτυχίες στον αγώνα της ζωής.

Επίσης, θερμές ευχές στις οικογένειες των μαθητών που είναι δίπλα τους και τους στηρίζουν, όπως και στους εκπαιδευτικούς .

Οι τρεις μαθητές -τριες θα προταθεί να συμμετάσχουν στη Β φάση του ΠΜΔΧ η οποία περιλαμβάνει την εκπαίδευση 10 μαθητών (8 από τη Γ και 2 από τη Β και των ισοβαθμούντων), καθώς και των μαθητών που μετείχαν στην 49η ICHO με βάση τον κανονισμό πραγματοποίησης του ΠΜΔΧ, ως υπεράριθμων, θα πραγματοποιηθεί στο Τμήμα Χημείας ΕΚΠΑ, αμέσως μετά την λήξη των εξετάσεων για την επιλογή της ομάδας των μαθητών που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην 50η  Διεθνή Ολυμπιάδα Χημείας, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 19-29 Ιουλίου του 2018 στη Μπρατισλάβα (Σλοβακία) και Πράγα (Τσεχική Δημοκρατία) (Faculty of Natural Sciences Comenius University).

Η ΔΕ ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους που βοήθησαν στην πραγματοποίηση του 32 ΠΜΔΧ ως υπεύθυνοι στα 6 εξεταστικά κέντρα της Κρήτης, ως επιτηρητές στο Διαγωνισμό και τους συναδέλφους που βοήθησαν στην διόρθωση των γραπτών στην πρώτη φάση στην Κρήτη.

Η Δ.Ε του Περιφερειακού τμήματος Κρήτης της Ένωσης Ελλήνων Χημικών θα βραβεύσει τους πρωτεύσαντες μαθητές από την Κρήτη στο 32ο Διαγωνισμό Χημείας σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά το φθινόπωρο του 2018”.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Μαθηματικός διαγωνισμός καγκουρό 2020

Η γιαγιά έδωσε στα πέντε εγγόνια της έξι πακέτα με μπισκότα για να τα μοιραστούν …

Ρέθυμνο – Στα ιστορικά ξενοδοχεία της Ευρώπης η “Αυλή”

Ακόμα μία διεθνή διάκριση πέτυχε η συμπολίτισσα Κατερίνα Ξεκάλου. Το ξενοδοχείο “Αυλή” με το ομώνυμο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize