Τελευταία Νέα

Κρήτη – Τις παιδικές χαρές θα αποκαταστήσει ο δήμος

Με στόχο να γίνουν, οι παιδικές χαρές του δήμου, ένα ζωτικό κομμάτι χώρου, εντός των πόλεων αλλά και των κοινοτήτων, ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας και διοίκησης του Δήμου Αγίου Νικολάου κ. Κων/νος Καστελιαννάκης, πραγματοποίησε συνάντηση με εξειδικευμένους μηχανολόγους που ασχολούνται με τον τομέα της κατασκευής παιδικών χαρών, σε μια προσπάθεια να υπάρξει καταγραφή, τόσο του οριοθετημένου χώρου, αλλά και των υφιστάμενων ζημιών που έχουν υποστεί, προκειμένου να υπάρξουν παρεμβάσεις, σε σύντομο χρόνο, αρχής γενομένης από τις εργασίες αποκατάστασής τους.

Όπως δήλωσε ο κ. Καστελιαννάκης «οι παρεμβάσεις αφορούν στις παιδικές χαρές που έχει κατασκευάσει ο Δήμος σε Άγιο Νικόλαο, Νεάπολη, Κριτσά, Σίσι, Καλό Χωριό, Ελούντα και δύναται να πιστοποιηθούν.

Η ευρύτερη περιοχή του Αγίου Νικολάου –  ανέφερε – οφείλει να στηρίξει τους μοναδικούς αυτούς χώρους υπαίθριων δραστηριοτήτων και να τους καταστήσει, ένα περιβάλλον κατάλληλο για διασκέδαση, ξεκούραση και παιχνίδι πρώτα απ όλα, για τα παιδιά μας», καταλήγει το δελτίο τύπου του δήμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς