Τελευταία Νέα

Κρήτη – Συνεχίζονται οι συζητήσεις για το «Ερμής» και το «Κοράλ»

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι τα ξενοδοχεία «Ερμής» και «Κοράλ» του Αγίου Νικολάου έχουν πουληθεί και ότι θα είναι κλειστά την επόμενη τουριστική περίοδο, εν όψει ριζικής ανακαίνισης. Επικοινωνήσαμε με τον κ. Γιώργο Πελεκανάκη και του ζητήσαμε να μας επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις παραπάνω πληροφορίες.

«Τίποτε δεν είναι ακόμα οριστικό», μας λέγει, «καθώς οι διαπραγματεύσεις με δύο μεγάλους ομίλους συνεχίζονται και τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. Οι προσφορές πάνε και έρχονται και θεωρώ ότι μέχρι τα μέσα του Σεπτεμβρίου το θέμα θα έχει κλείσει».

Όσον αφορά το κλείσιμο των ξενοδοχείων για κάποιο διάστημα η απάντηση του κ. Πελεκανάκη ήταν ότι «αυτό αναγκαστικά θα γίνει, καθώς και τα δύο ξενοδοχεία θα χρειαστούν αλλαγές».

¡Αυτές είναι οι τελευταίες πληροφορίες και σίγουρα υπάρχει η θετική και η αρνητική πλευρά. Η θετική είναι ότι τα ξενοδοχεία σίγουρα να γίνουν πεντάστερα και η αρνητική είναι ότι η πόλη -και ιδίως οι επιχειρήσεις του παραλιακού- θα χάσουν, για μια ολόκληρη σεζόν, τους πελάτες δύο μεγάλων ξενοδοχείων που βρίσκονται κοντά στο κέντρο της πόλης… Και δεν είναι πολλά αυτά!

Λ.Κ.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις

O Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνης, ενημερώνει τους συναδέλφους εμπόρους και τους καταναλωτές, ότι σύμφωνα με το …

Λασίθι – Σε ετοιμότητα τα νοσοκομεία – Επίσκεψη Γιάννη Πλακιωτάκη στο ΓΝΑΝ

Την ετοιμότητα των τεσσάρων νοσοκομείων του Νομού Λασιθίου, ενόψει του ανοίγματος των ξενοδοχείων σε 10 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize