Τελευταία Νέα

Κρήτη – Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις «ΑΡΚΑΔΕΙΑ 2019» – Χοχλιδοβραδιά με γλέντι

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις «ΑΡΚΑΔΕΙΑ 2019», του Πολιτιστικού Συλλόγου Ίνι-Μοναστηράκι, με την φημισμένη  «χοχλιδοβραδιά», η οποία ελκύει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Πρόκειται μια εκδήλωση θεσμό, με 17χρονη ιστορία, που συνδυάζει την ανάδειξη της Κρητικής κουζίνας, τον λαϊκό πολιτισμό και την ψυχαγωγία. Πραγματοποιείται στον πανέμορφο αύλειο χώρο “Παναγίας Κεράς”, στο μικρό φράγμα Ινίου, με την συμμετοχή και στήριξη όλων των μελών του συλλόγου.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου των δύο χωριών Τίτο Κοκολάκη, «η χοχλιδοβραδιά είναι μια εκδήλωση θεσμός όπου δίδεται έμφαση στη φιλοξενία, στην ανάδειξη της παραδοσιακής κρητικής κουζίνας, των αγνών τοπικών προϊόντων και της ανάδειξης των νέων καλλιτεχνών του τόπου μας.

Όπως κάθε χρόνο θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία συνταγών και συνοδευτικά στο χοχλιό θα προσφερθούν άφθονα νηστίσιμα εδέσματα, παρασκευασμένα με όρεξη και μεράκι από τις νοικοκυρές του συλλόγου. Το συγκρότημα του συντοπίτη μας καλλιτέχνη, Γιώργου Γλυκοκόκαλου υπόσχεται να μας χαρίσει μια αξέχαστη βραδιά».

Η τιμή εισόδου κατ´ άτομο είναι στα 8€ με ελεύθερη κατανάλωση εδεσμάτων, πλην ποτού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς