Τελευταία Νέα

Κρήτη – Συνάντηση του Δημάρχου με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών

Με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη, συναντήθηκε σήμερα στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός. Ο κ. Ζερβός, έθεσε στον Γ.Γ. θέματα που σχετίζονται με την επάρκεια των υδατικών πόρων (το γνωστό δίκτυο ύδρευσης μεταφοράς νερού από το φράγμα Αποσελέμη, για την κάλυψη των διαρκώς αυξανόμενων αναγκών ύδρευσης στην Ελούντα), έργο που αναμένεται να βελτιώσει την δυνατότητα παροχέτευσης νερού στην συγκεκριμένη περιοχή, συζητώντας παράλληλα και για το μεγάλο αναπτυξιακό έργο του ΒΟΑΚ.

Σε δηλώσεις του ο κ. Ζερβός, ανέφερε ότι ζήτησε ενημέρωση για τον τρόπο υλοποίησης των μεγάλων αναπτυξιακών έργων στο νησί και ιδιαίτερα στον παλιό ΒΟΑΚ (διαμόρφωση εθνικών μέσα από το Ίστρον, βελτίωση κόμβου Κριτσάς, δημιουργία κόμβου Λακωνίων, διαμόρφωση κόμβου στο Σεληνάρι), μελέτες τις οποίες διαχειρίζεται ο Ο.Α.Κ

Επίσης σε συνάντηση που είχε με τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, στον οποίο υπέβαλε σχετικό υπόμνημα, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων το θέμα της επανασύστασης της κοινότητας Μιλάτου, η πρόταση της Δημοτικής Αρχής, αναφορικά με την ανταλλαγή του ακινήτου Αμμουδίου με τις μετοχές του Minos Beach, που αποτελεί χρόνιο αίτημα της περιοχής, το ζήτημα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στην περιοχή της Ανατολικής Κρήτης με την συνεργασία του ΦΟΔΣΑ Βόρειας Πεδιάδος καθώς και μια σειρά θέματα που αφορούν στους Ο.Τ.Α (προσλήψεις προσωπικού – κατανομή ΚΑΠ κ.α).

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον Δήμαρχο Αγίου Βασιλείου

Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Δήμαρχο Αγ. Βασιλείου   Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγ. Βασιλείου …

Χανιά – Συνάντηση με την Άντζελα Γκερέκου για το Rock Festival

Στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί η διοργανωτική ομάδα του Chania Rock Festival με διάφορους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize