Τελευταία Νέα

Κρήτη – Στόχος του ΤΕΕ/ΤΑΚ η ολοκλήρωση της μελέτης Άγιος Νικόλαος – Σητεία

Με αφορμή την πρώτη διαδικτυακή συνάντηση που είχε η νέα Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος, Τμήμα Ανατολικής Κρήτης με τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη η κα Φανή Μαράκη, αντιπρόεδρος του οργάνου μίλησε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ για την ξεκάθαρη στήριξη τους στα σημαντικά θέματα της Σητείας.

Με κύριο θέμα τον ΒΟΑΚ και την τρίτη καθοριστική για την Σητεία μελέτη του έργου που αφορά τον Νομό, η κα Μαράκη αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλει η Διοικούσα Επιτροπή για την οριστικοποίηση της, κάτι που θα δώσει το “πράσινο φως” και για την χρηματοδότηση της.

Η Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη NATURA είναι επίσης ένα θέμα για το οποίο έχει ήδη τοποθετηθεί το ΤΕΕ/ΤΑΚ ενισχύοντας την θέση του Δήμου Σητείας απέναντι στην αρχική μελέτη.

Η κα Μαράκη στις δηλώσεις της ανέφερε: “Στηρίζουμε τα ζητήματα που απασχολούν τη Σητεία και συγκεκριμένα προγραμματίζουμε μια ημερίδα το επόμενο χρονικό διάστημα στη Σητεία παρουσία των μελετητών, της τρίτης και τελευταίας μελέτης που αφορά την ολοκλήρωση του ΒΟΑΚ έως τη Σητεία, εκπροσώπων από το Υπουργείο Υποδομών, εκπροσώπων από τον ΟΑΚ αλλά και άλλων εμπλεκόμενων”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς