Τελευταία Νέα

Κρήτη – Σε εξέλιξη εργασίες αποκατάστασης των δρόμων

Σε αποκατάσταση των φθορών που προκάλεσε η πρόσφατη κακοκαιρία στο οδικό δίκτυο του Δήμου Ιεράπετρας προχωρούν τα συνεργεία του Δήμου αφού έχουν ήδη συγκεντρωθεί και καταγραφεί όλα τα προβληματικά σημεία.

Η παρατεταμένη περίοδος χωρίς βροχοπτώσεις για τον Δήμο Ιεράπετρας σε συνδυασμό με τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν κυρίως τον τελευταίο μήνα ήταν λογικό να προκαλέσουν αλλοιώσεις σε πολλά σημεία του οδοστρώματος που ήταν ήδη επιβαρυμένο λόγω κακοτεχνιών του παρελθόντος και διέλευσης βαρέων οχημάτων.

Η αποκατάσταση του προβληματικού οδοστρώματος προϋποθέτει απαραιτήτως καλές καιρικές συνθήκες και από εχθές το πρωί η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ιεράπετρας από την πρώτη στιγμή βελτίωσης του καιρού αποκαθιστά φθορές στους δρόμους κλείνοντας τις πληγές που άφησε η κακοκαιρία.

Έχοντας επίγνωση της κατάστασης, ο Δήμος θα εκμεταλλευτεί κάθε χρονικό διάστημα με καλές καιρικές συνθήκες ώστε να συνεχίσει και να ολοκληρώσει τάχιστα την αποκατάσταση των δρόμων.

Οι προγραμματισμένες εργασίες θα συνεχιστούν σε όλους τους δρόμους που παρουσιάζουν προβλήματα και με την κατανόηση των δημοτών για την αναγκαία προτεραιότητα στα πιο επικίνδυνα σημεία θα αποκατασταθεί η οδική ασφάλεια το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Τα 82 km/h έφτασαν ριπές ανέμου στον Πλακιά!

Όπως είχαμε ενημερώσει μέσω του meteo.gr, θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι πνέουν τοπικά στην Κρήτη την Πέμπτη …

Ιεράπετρα – Προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για ακύρωση της εγκατάστασης του αιολικού πάρκου στην Επισκοπή

Η Επιτροπή Πολιτών Ιεράπετρας ανακοινώνει  ότι δρομολογείται ΑΜΕΣΑ προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ώστε να ακυρωθεί η εγκατάσταση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize