Τελευταία Νέα

Κρήτη – Παρουσιάζουν το λεύκωμα «Από την Αμμουδάρα στον Ψηλορείτη»

Σήμερα η παρουσίαση του λευκώματος του Δήμου Μαλεβιζίου «Από την Αμμουδάρα στον Ψηλορείτη»

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία!

– Με την παρουσία του ηθοποιού Νίκου Βερλέκη και παραγόντων του τουρισμού η παρουσίαση στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός» – Κώστας Μαμουλάκης: Όλες οι ομορφιές του τόπου μας, για πρώτη φορά συγκεντρωμένες σε ένα λεύκωμα

Όλα είναι έτοιμα για την παρουσίαση του λευκώματος του Δήμου Μαλεβιζίου «Από την Αμμουδάρα στον Ψηλορείτη», που θα πραγματοποιηθεί απόψε, στις 7 μ.μ., στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός» στην Τύλισο.

Με την συμμετοχή του ηθοποιού Νίκου Βερλέκη, των δημοσιογράφων Μαρίας Καλλέργη και Κορίνας Καφετζοπούλου, εκπροσώπων του τουρισμού και με τον συντονισμό του Προέδρου της Πινακοθήκης Κώστα Τριγώνη, η Δημοτική Αρχή θα παρουσιάσει το πρώτο στην ουσία λεύκωμα που συγκεντρώνει και προβάλει όλες τις ομορφιές του Μαλεβιζίου, τους οικισμούς, το φυσικό περιβάλλον, τις εκκλησίες και τα μνημεία, αλλά και τους χώρους ιστορικού ενδιαφέροντος και τις παραδοσιακές γωνιές του Μαλεβιζίου. Μέσα από δεκάδες φωτογραφίες, επίγειες και με drone, ο επισκέπτης μπορεί να αποκτήσει μια πολύ καλή εικόνα του Δήμου ενώ τα επεξηγηματικά κείμενα σε Ελληνικά και Αγγλικά, του παρέχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να περιηγηθεί στο Δήμο.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Σας προσκαλώ απόψε στην Τύλισο, στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός» για να παρακολουθήσετε παρουσίαση ενός εξαιρετικού λευκώματος. Ενός οδηγού για το Μαλεβίζι που μεταφέρει μέσα από τις σελίδες του την ομορφιά και τον πολύπλευρο πλούτο του τόπου μας από την Αμμουδάρα, μέχρι τον Ψηλορείτη. Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους φωτογράφους για τις απίθανες λήψεις τους, στον σύμβουλό μου, αρχαιολόγο Γιώργο Τζωράκη για την επιμέλεια, στον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννη Ντουλάκη για την καθοριστική του συμμετοχή, όπως επίσης και στις εκδόσεις ΜΙΛΗΤΟΣ για την συνεργασία μας και την διάθεση του φωτογραφικού υλικού».

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Ο εμίρης Mohamed bin Zayed χρηματοδοτεί τη διάσωση του φυτού Horstrissea dolinicola στον… Ψηλορείτη!

Έργο για τη διατήρηση του μοναδικού πληθυσμού του φυτού Horstrissea dolinicola στην κεντρική Κρήτη το …

Άγιος Νικόλαος – Επέστρεψε στη μαρίνα με λαγοκέφαλους και τρυπημένα δίχτυα

Ο καπετάν Μιχάλης Βλασάκης επέστρεψε στη Μαρίνα από το ψάρεμά του και αντί για καλά ψάρια έφερε λαγοκέφαλους και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize