Τελευταία Νέα

Κρήτη – Ο καθρέφτης του ΠΑΣΟΚ και οι μνηστήρες

Όταν νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα… πχ με τα διαβόητα παπούτσια ΜΠΑΣΟΚ που μέχρι και η Τάμτα τα τίμησε προτού αποσυρθούν, ορίστε που μια αγγελία στο marketplace της facebook έρχεται να ταράξει τα νερά στην ίδια πάντα θεματική και σε πολύ καλή τιμή.

Πρόκειται για χειροποίητο καθρέφτη, όπως αναφέρει η σχετική αγγελία, με κόστος μόλις στα 50 ευρώ και με μια… ιδιαίτερη πράσινη διακόσμηση. Εκτός λοιπόν από το μοτίβο που διεθνώς παραπέμπει στην ειρήνη και λοιπά πράσινα διακοσμητικά στοιχεία, δεσπόζει στο κομψοτέχνημα αυτό τόσο ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ, όσο και ο χάρτης της Κρήτης σε αυτό το ιδιαίτερο πράσινο χρώμα που όλοι μας γνωρίζουμε! Όπως φαίνεται από τη διαδικτυακή πλατφόρμα η συγκεκριμένη αγγελία αναρτήθηκε πριν μερικές ημέρες στην περιοχή των Χανίων, ωστόσο σήμερα είναι… άφαντος (όπως και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ θα έλεγε ένας κακεντρεχής…). Προφανώς και πουλήθηκε σε κάποιον νοσταλγό των 90s’.

Κι όσο εμείς χαλαρά αναπολούμε για αυτά τα ωρρρραία χρόοονιααα του ΠΑΣΟΚ, και χάρις την Μαριλού, Λυδία Φωτοπούλου, στην Τούρτα της Μαμάς στην ΕΡΤ1, οι επίδοξοι γαμπροί του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, παρελαύνουν από το Ρέθυμνο. Οι ΠαπανδρέουΚαστανίδηςΓερουλάνος και Ανδρουλάκης  έχουν ήδη δώσει το “παρών” στο Ρέθυμνο, ενώ ο Χρηστίδης αναμένεται στην πόλη μας τέλη της εβδομάδας.

Κωμικά, κωμικοτραγικά, τραγελαφικά, νοσταλγικά ή όπως αλλιώς το θέτει ο καθένας, πολλοί αναπολούν αυτά τα ωραία χρόνια του ΠΑΣΟΚ. Το θέμα είναι να έρθουν ξανά χωρίς τα λάθη του παρελθόντος. Κι αν τότε υπήρξε μια μεσαία τάξη, με το καλό να έρθει ξανά με σοβαρότητα και ωριμότητα για να μην διασαλευτεί ξανά η ευημερία ενός ολόκληρου λαού που έζησε μια φούσκα όπως τόσοι άλλοι, αλλά στο τέλος την πλήρωσε ακριβά.

Κάποιοι ακόμα και σήμερα επιδοτούνται άδικα. Τα κόμματα ακόμα και σήμερα χρωστούν και όχι μόνο το ΠΑΣΟΚ. Κάπου έπεσε ο κλήρος, αλλά ακόμα και σήμερα οι παππούδες και οι γιαγιάδες με δάκρυα ευγνωμονούν που μετά από κακουχίες έζησαν καλά. Η ευθύνη βάρυνε δυσανάλογα και η διαφθορά δεν ήταν μόνο στο εσωτερικό της χώρας.

Ε, τώρα έχουμε και έναν καθρέφτη να αναπολούμε και να σκεφτόμαστε για όλα αυτά…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.