Τελευταία Νέα

Κρήτη – Νέα ταλέντα αναζητά η Facebook στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Το επόμενο διάστημα, η ομάδα στρατολόγησης της εταιρείας θα επισκεφτεί το Πανεπιστήμιο Κρήτης για να εντοπίσει άτομα με τη δυνατότητα να ενταχθούν στο δυναμικό της.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, στις 12:30 έως 3:30 το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο «Στέλιος Ορφανουδάκης» θα γίνει παρουσίαση της Facebook Ευρώπης, η οποία απευθύνεται σε μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών.

Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο έως την ερχόμενη Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.

Ο πρόεδρος του Τμήματος, καθηγητής, κ. Άγγελος Μπίλας, αναφέρει στην εφημερίδα «Πατρίς» πως ο στόχος της εκδήλωσης είναι διττός:

Από τη μια πλευρά οι εκπρόσωποι της εταιρείας θέλουν να παρουσιάσουν τις δράσεις της και να αναδείξουν όσα ενδιαφέροντα συμβαίνουν στους κόλπους της Facebook.

Παράλληλα, θα επιχειρήσουν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των φοιτητών που ολοκληρώνουν τις σπουδές τους προκειμένου να τους «κλέψουν» από τη χώρα μας.

Η κάθοδος της εταιρείας οργανώθηκε από κοινού με τη διοίκηση του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών. Πέρα από τη Facebook, υπάρχει επαφή του Ιδρύματος με εταιρείες από διάφορα μέρη της Ελλάδας που θέλουν να γνωρίσουν τους φοιτητές και να προχωρήσουν σε κάποιου είδους συνεργασία.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Συμφώνησαν για στενή συνεργασία ΟΑΚ και νέα πρυτανική αρχή του Πανεπιστημίου Κρήτης

Επίσκεψη, πραγματοποίησε την Παρασκευή 24/7/2020, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης, …

Ρέθυμνο – Συγχαρητήρια επιστολή Μαρίας Λιονή στον νέο Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης

Συγχαρητήρια επιστολή της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης στο νέο Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης   Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize