Τελευταία Νέα

Κρήτη – “Να συνεχίσουμε να είμαστε το θετικό παράδειγμα και πρότυπο στην Ευρώπη και τον κόσμο”

«Η Κρήτη από σήμερα υποδέχεται και πάλι ταξιδιώτες και επισκέπτες από την υπόλοιπη Ελλάδα. Το νησί που είναι ταυτισμένο με την έννοια της φιλοξενίας, ο τόπος που σε όλες τις εποχές του χρόνου προσφέρει απλόχερα μοναδικές εμπειρίες και ομορφιές είναι εδώ και έτοιμος να προχωρήσει στην επόμενη μέρα.

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερο. Στο χέρι μας είναι να διαφυλάξουμε ότι κερδίσαμε μέχρι σήμερα. Να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Να συνεχίσουμε να είμαστε το θετικό παράδειγμα και πρότυπο στην Ευρώπη και τον κόσμο.

Είμαστε σε διαρκή συνεργασία με όλους τους φορείς του τουρισμού, τους υγειονομικούς φορείς και την 7η ΥΠΕ. Τον επιχειρηματικό κόσμο και τους εργαζόμενους, τηρώντας αυστηρά τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων, προχωρούμε όλοι μαζί, με ασφάλεια στη θερινή περίοδο.

Το νησί της φιλοξενίας, πορεύεται συγκροτημένα και με αισιοδοξία στην επόμενη μέρα».

“Το φετινό καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερο. Στο χέρι μας είναι να διαφυλάξουμε ότι κερδίσαμε μέχρι σήμερα. Να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Να συνεχίσουμε να είμαστε το θετικό παράδειγμα και πρότυπο στην Ευρώπη και τον κόσμο”

Δείτε επίσης!

«Πινελιά» Μαξίμου στη γιορτή της διαφορετικότητας – Η ατζέντα της κυβέρνησης

Πρόθεση του πρωθυπουργού να εντάξει στην κυβερνητική ατζέντα δράσεις που απευθύνονται σε ένα προοδευτικό κοινό …

Ρέθυμνο – Το μετέωρο βήμα του τουρισμού

Ενόψει της πιο απρόβλεπτης τουριστικής χρονιάς βρίσκεται και το Ρέθυμνο, το οποίο βιώνει τα αποτελέσματα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *