Τελευταία Νέα

Κρήτη – «Κουράστηκα να απολογούμαι στους επισκέπτες μας!»

«Είμαι έξαλλη με την κατάσταση που επικρατεί στον τομέα του πολιτισμού», σχολίασε η πολυτάλαντη ξεναγός Μιράντα Σπίθα. Διαβάστε τί τραβάει, όταν πρέπει να δικαιολογήσει, στους επισκέπτες που ξεναγεί, τα… αδικαιολόγητα:

Αυτές τις μέρες λόγω δουλειάς γύρισα την Κρήτη από την μία άκρη μέχρι την άλλη. Από Φαλάσαρνα Χανίων μέχρι Παλαίκαστρο Σητείας. Η κατάσταση είναι θλιβερή.

Τα Φαλάσαρνα κλειστά λόγω ελλείψεως φυλάκων. Το Μουσείο Χανίων κλειστό… αλλά ευτυχώς άνοιξε μετά Βαΐων και κλάδων. Το μινωικό πλοίο στα Χανιά κλειστό. Η αποθήκη στο Βαθύπετρο γκρεμίστηκε. Στα Μάλια δεν λειτουργούν οι τουαλέτες. Ο Πετράς Σητείας κλειστός λόγω ελλείψεως φυλάκων. Στα Γουρνιά έχει πέσει ο τοίχος και δεν έχουμε πρόσβαση στην κεντρική αυλή. Οι χώροι κλειστοί από τις 15.30… τώρα ίσως έχει αλλάξει το ωράριο. Το Μουσείο του Αγίου Νικολάου έτσι κι αλλιώς το ξεχάσαμε πια!

Θα σταματήσω εδώ γιατί είναι τόσα πολλά τα κακώς κείμενα που θα πρέπει να γράφω ώρες! Απογοήτευση και ντροπή! Βαρέθηκα και κουράστηκα να απολογούμαι στους επισκέπτες και να δικαιολογώ τα αδικαιολόγητα!.

Τα είπε όλα η Μιράντα! Ευτυχώς υπάρχει ακόμα και μας σώζει ο… Θεός της Ελλάδας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς