Τελευταία Νέα

Κρήτη – Ιερόδουλες άνοιξαν τις πόρτες των οίκων ανοχής και μίλησαν στους «Ήρωες»

Ιερόδουλες «σπάνε» τη σιωπή τους στο δημοσιογράφο Νίκο Παναγιωτόπουλο

Ιερόδουλες άνοιξαν τις πόρτες των οίκων ανοχής και μίλησαν στους «Ήρωες» και τον Νίκο Παναγιωτόπουλο για τους λόγους που αποφάσισαν να ακολουθήσουν αυτό το δρόμο.

Το δρόμο της πορνείας, ένα επάγγελμα που, όπως δήλωσαν, είναι ένα τίτλος τιμής για εκείνες. Σε μία από τις ελάχιστες φορές που ένα τηλεοπτικό συνεργείο εισχωρεί σ’ ένα οίκο ανοχής, ο φακός κατέγραψε εικόνες από τη ζωή γυναικών που έχουν μία διαφορετική καθημερινότητα, έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Ένα επάγγελμα, το αρχαιότερο για πολλούς, που έχει στιγματιστεί και αντιμετωπίζεται με καχυποψία από την κοινωνία.

Τα σπίτια με τα κόκκινα φανάρια δεν ανοίγουν εύκολα. Δεν κερδίζει κάποιος εύκολα την εμπιστοσύνη αυτών των ανθρώπων. Δεν μιλούν εύκολα όλοι όσοι εργάζονται σε οίκους ανοχής.

Ωστόσο μίλησαν και μάλιστα για όλα!

Για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν εξαιτίας των οποίων ακολούθησαν αυτή τη δουλειά και για το μέλλον έτσι όπως το φαντάζονται. Βλέπουν το επάγγελμά τους με ημερομηνία λήξης.

Αν και πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να εγκαταλείψει αυτή τη δουλειά; Να μπορέσει μία κοπέλα να απεμπλακεί από τα δίχτυα της πορνείας; Ακόμα και της νόμιμης. Γιατί υπάρχει και η παράνομη. Του πεζοδρομίου. Εκεί που οι ασθένειες δεν μπορούν να ελεγχθούν.

«Έχει έρθει κοπέλα με οικονομικά προβλήματα με την συγκατάθεση του ίδιου της του άντρα». «Τυφλός νέος ήρθε με τη μητέρα του στον οίκο ανοχής». «Είμαστε υπερήφανες που είμαστε ιερόδουλες». «Δεν κλέψαμε, δεν κάναμε κάτι κακό».

Αλλά και από την άλλη:

«Είναι ένας εφιάλτης και δεν θα πω ποτέ στα παιδιά μου τι δουλειά έκανα»: Αυτή είναι κάποιες από την εκφράσεις που ειπώθηκαν. Οι τηλεθεατές μπορούν να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα. Κάπου θα διαφωνήσουν. Κάπου θα συμφωνήσουν.

Οι «Ήρωες» μπήκαν στα άδυτα της πορνείας.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή:

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

(φωτογραφία αρχείου)

Από:Παναγιωτόπουλος Νίκος

Δείτε επίσης!

Εφιάλτης στο κέντρο της Αθήνας – Άρπαζαν ιερόδουλες, τις βίαζαν, τις ξυλοκοπούσαν και ζητούσαν λύτρα

Απίστευτες εικόνες βίας άκουσαν και είδαν με τα μάτια τους οι αστυνομικοί όταν συνάντησαν τα …

«Δοκίμαζαν τα αντανακλαστικά μας» – Ο διάλογος Παναγιωτόπουλου-Μητσοτάκη για το Oruc Reis

Τον διάλογο που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τις κινήσεις του τουρκικού πλοίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize