Κρήτη – Έρευνα για τον Μαυροπετρίτη στις Διονυσάδες Σητείας

Στο πλαίσιο του προγράμματος LIFE ElClimA, που πραγματοποιεί δράσεις τα τελευταία χρόνια στις Διονυσάδες, υλοποιείται έρευνα σχετικά με τις απόψεις των κατοίκων της περιοχής, αλλά και όσων την επισκέπτονται συχνά, σχετικά με τον Μαυροπετρίτη (Βαρβάκι) και τις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου Natura 2000.

Ζείτε ή επισκέπτεστε συχνά κάποια από τις περιοχές του προγράμματος LIFE ElClimA (Λήμνος, Σκύρος, Μικρές Κυκλάδες, Αντικύθηρα, Διονυσάδες, Γραμβούσα, Κάρπαθος, Τήλος); Θα θέλαμε την άποψή σας!

Με το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί ζητάμε τις απόψεις σας σχετικά με θέματα που αφορούν το γεράκι Μαυροπετρίτης. Περιλαμβάνει 11 ερωτήσεις/δηλώσεις και για τη συμπλήρωσή του θα χρειαστείτε γύρω στα 5 λεπτά. Για κάθε ερώτηση/δήλωση οι πιθανές απαντήσεις είναι “Ναι” ή “Όχι”, ή μια κλίμακα 5 επιλογών ξεκινώντας από το “Καθόλου” έως το “Πάρα πολύ”. Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και εμπιστευτικό.

Η έρευνα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος LIFE13 NAT/GR/000909, που υλοποιείται με τη συνεισφορά του χρηματοδοτικού μέσου LIFE της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Πράσινου Ταμείου.

Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να αφιερώστε 5 λεπτά από τον χρόνο σας για να μας πείτε την άποψή σας συμπληρώνοντας ένα ανώνυμο ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο: https://goo.gl/forms/zPiuhPhEncUpLZTA2

Δείτε επίσης!

Σητεία – Μεταφορά της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Φανερωμένης στην ομώνυμη Ιερά Μονή στον Τράχηλα

Την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020 και ώρα 5:00 μ.μ. θα γίνει η καθιερωμένη μεταφορά της …

Σητεία – Όταν οι πολίτες δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς νερού, εντείνεται το πρόβλημα της λειτουργίας της ΔΕΥΑΣ

Με αρκετά θέματα στην ημερήσια διάταξη, συνεδρίασε το Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize