Τελευταία Νέα

Κρήτη – Εντόπισαν 11 χασισοφυτείες σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο

Καλλιεργούσαν συνολικά σχεδόν 350 δενδρύλλια ύψους έως δυόμισι μέτρων.

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά συνολικά… 11 χασισοφυτείες εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια επιχειρήσεων εξερεύνησης σε περιοχές του Ρεθύμνου και του Ηρακλείου, με την βοήθεια του ελικοπτέρου της Αστυνομίας που καθοδηγούσε τις επίγειες δυνάμεις!

κρητη

Κατά την διάρκεια των επιχειρήσεων εντοπίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους μέσα σε δασικές περιοχές των Δήμων Μυλοποτάμου, Ρεθύμνης και Αμαρίου εννέα φυτείες με συνολικά 250 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,50 μέτρων και άλλες δύο φυτείες με συνολικά 48 δενδρύλλια ίδιου ύψους στο Δήμο Μαλεβιζίου. Κατά τις έρευνες στους χώρους των φυτειών, κατασχέθηκαν ως πειστήρια διάφορα αντικείμενα για την καλλιέργεια και εστάλησαν για εξέταση στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ..

Στις επιχειρήσεις εξερεύνησης στο Ρέθυμνο συμμετείχαν αστυνομικοί της Ε.Κ.Α.Μ. Κρήτης, της Ασφάλειας και της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης, των Τ.Α.Ε. Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου και της Ο.Π.Κ.Ε., ενώ στο Ηράκλειο τις έρευνες έκαναν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, των Τ.Α.Ε. Ηρακλείου και Μεσσαράς και της Ο.Π.Κ.Ε..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.