Τελευταία Νέα

Κρήτη – Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου στο ξενοδοχείο που δούλευε

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν και οι τρεις εμπλεκόμενοι στον καταγγελλόμενο ξυλοδαρμό του 17χρονου, σε ξενοδοχείο της Σταλίδας. Ο κατηγορούμενος διευθυντής προσωπικού αφέθηκε ελεύθερος με τους όρους της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα και της καταβολής χρηματικής εγγύησης 5000 ευρώ.

Οι άλλοι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα και της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 3000 ευρώ έκαστος.

Ο συνήγορος υπεράσπισης των τριών κατηγορουμένων, Διονύσης Βέρρας, τόνισε ότι πρόκειται για μία υπόθεση που διογκώθηκε υπερβολικά από τα ΜΜΕ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έγινε «η τρίχα τριχιά».

Δήλωσε ότι εξαιτίας αυτού του θορύβου μία υπόθεση που θα έπρεπε να είναι αρμοδιότητας του Μονομελούς έγινε αντικείμενο ανακριτικής διαδικασίας με τον βαρύτατο νομικό χαρακτηρισμό της βαριάς σκοπούμενης βλάβης: «Οι κατηγορούμενοι ήταν εκείνοι τελικά που προστάτευσαν τον 17χρονο με την σιωπή τους. Ο νοών νοείτω! Σας υπενθυμίζω μόνο ότι τρεις ημέρες πριν ο 17χρονος είχε απολυθεί. Δεν είχε παραιτηθεί. Δεν θα ήθελα όμως να επεκταθώ περισσότερο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.