Τελευταία Νέα

Κρήτη – Εγγραφές στο Περιφερειακό Σωματείο Α.με.Α

Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες, Γονέων & Φίλων Ιεράπετρας «Γεώργιος Σουργιαδάκης» ενημερώνει τα Μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο για τη δυνατότητα εγγραφής τους στο Περιφερειακό Σωματείο Α.μεΑ. Νομού Λασιθίου και την προμήθεια Δελτίου Ταυτότητας Μέλους. Με την επίδειξη του συγκεκριμένου Δελτίου τα άτομα με αναπηρία μπορούν να εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα σε Υπηρεσίες και Φορείς.

Για τις εγγραφές και τη χορήγηση του Δελτίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση Γνωμάτευσης ΚΕ.Π.Α., μιας φωτογραφίας τύπου ταυτότητας και της ετήσιας συνδρομής στο Περιφερειακό Σωματείο Α.μεΑ. Νομού Λασιθίου (€ 3,00).

Για την ανωτέρω διαδικασία θα βρίσκεται εκπρόσωπος του Περιφερειακού Σωματείου Α.μεΑ. Νομού Λασιθίου στο γραφείο του Συλλόγου Α.μεΑ., Γονέων & Φίλων Ιεράπετρας «Γεώργιος Σουργιαδάκης» (Νικηφόρου Φωκά 20, Ιεράπετρα), ΜΟΝΟ την Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019, ώρες 9.00 – 13.00.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν τη συγκεκριμένη ημέρα & ώρες.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Λογιστές – “Σε αυτό το πλαίσιο είναι πιθανόν τα τηλέφωνα να χρειαστεί να παραμένουν κλειστά κάποιες ώρες της ημέρας”

Ανακοίνωση του Συλλόγου Λογιστών φοροτεχνικών Ελ. Επαγγ. Ρεθύμνου Έχει παρατηρηθεί από όλους τους λογιστές ότι …

Ρέθυμνο – Ματαιώνονται όλες οι καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις στον δήμο Αμαρίου, εκτός μιας εκδήλωσης μνήμης και τιμής

Με σεβασμό προς τις συστάσεις των ειδικών και τηρώντας τα μέτρα της πολιτείας, ενημερώνουμε τους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize