Τελευταία Νέα

Κρήτη – Διοργανώνουν γλέντι για να επισκευάσουν την εκκλησία! – 20 καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς

Όταν πριν από λίγες μέρες, κατά την επίσκεψη στον Ι.Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, αντικρίσαμε το θλιβερό θέαμα της καταστροφής που προκάλεσε το σαράκι στο τέμπλο του Ναού αλλά και στις Εικόνες, θλίψη και απογοήτευση ήταν τα συναισθήματα που κυριάρχησαν σε όλους τους κατοίκους των Αστρακών.

Αμέσως κάτοικοι του χωριού έτρεξαν να περισώσουν ότι μπορούσε να σωθεί, αλλά το μέγεθος της ζημιάς υπερέβαινε κατά πολύ τις δυνατότητες.
Γρήγορα όμως η εικόνα της καταστροφής πέρασε τα σύνορα του μικρού χωριού μας και εκατοντάδες κόσμου αυθόρμητα, δήλωσαν και δηλώνουν την συμπαράσταση τους με κάθε μέσο.
Πάνω από 20 Κρητικοί καλλιτέχνες (αριθμός που κάθε μέρα μεγαλώνει) δήλωσαν και δηλώνουν την πρόθεση τους να έρθουν στο χωριό μας να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς σε Κρητικό γλέντι που θα διοργανωθεί στις 20 Μαΐου στον προαύλιο χώρο του Ναού, με σκοπό την αποκατάσταση της μεγάλης ζημιάς που προκλήθηκε.
Επαγγελματίες προσφέρθηκαν και προσφέρονται να βοηθήσουν με την δωρεάν παροχή υπηρεσιών και αγαθών και φυσικά όλοι οι κάτοικοι του χωριού βρίσκονται “επί ποδός” για την επιτυχή διοργάνωση της βραδιάς και την επίτευξη του μεγάλου στόχου όλων: Την αποκατάσταση του Ι.Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αστρακών, η Ενορία Αστρακών και όλοι οι φιλόξενοι κάτοικοι του χωριού, με πραγματική συγκίνηση ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ θερμά και ειλικρινά όλους όσους βοηθούν σε αυτή την προσπάθεια και 

Σας ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ να παρευρεθείτε την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 στους Αστρακούς Πεδιάδος του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, στον Ι.Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης να γλεντήσετε μαζί μας, να διασκεδάσετε, να απολαύσετε αυτή την μοναδική Κρητική βραδιά και να συμβάλετε και εσείς στην αποκατάσταση του Ναού.
Για οποιοδήποτε θέμα, την εκδήλωση ενδιαφέροντος για οποιασδήποτε μορφής συνδρομή ή για ένα απλό μήνυμα συμπαράστασης, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο e-mail [email protected] και στην σελίδα μας στο facebook http://www.facebook.com/groups/2032447227024227

Δείτε επίσης!

Σητεία – Μεταφορά της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Φανερωμένης στην ομώνυμη Ιερά Μονή στον Τράχηλα

Την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020 και ώρα 5:00 μ.μ. θα γίνει η καθιερωμένη μεταφορά της …

Ρέθυμνο – Παπά Λευτέρης Νουφράκης – Λειτούργησε στην Αγία Σοφία 466 χρόνια μετά την άλωση

Η άγνωστη ιστορία του ηρωικού Αρχιμανδρίτη από το Ρέθυμνο Η τελευταία λειτουργία στην Αγία Σοφία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize