Τελευταία Νέα

Κρήτη – “Διώχνει” τα λεωφορεία από την Αγορά ο Σημανδηράκης – Με το “καλημέρα” οι παρεμβάσεις για το κυκλοφοριακό

Παρεμβάσεις με το «καλημέρα» από τη νέα δημοτική αρχή του δήμου Χανίων. Και μάλιστα παρεμβάσεις που θα έχουν άμεση επίδραση στην καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών της πόλης.

Όπως φαίνεται από τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις μπαίνει τέλος από σήμερα κιόλας στην δυνατότητα που είχαν λεωφορεία, τόσο τουριστικά όσο και του αστικού ΚΤΕΛ να σταθμεύουν στο γνωστό σημείο της πλατείας Σοφοκλή Βενιζέλου απέναντι από το ΕΒΕΧ.

Πρωί – πρωί, συνεργείο του δήμου Χανίων, παρουσία του δημάρχου κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη, και αντιδημάρχων τοποθέτησε σε πρώτη φάση κολονάκια για την απαγόρευση της στάσης αλλά και της στάθμευσης κυρίως και άμεσα θα πραγματοποιηθεί επέκταση του υπάρχοντος πεζοδρομίου ενώ παράλληλα θα δημιουργηθούν και θέσεις στάθμευσης δικύκλων.

Στόχος, όπως είπε στο zarpanews.gr ο δήμαρχος Χανίων είναι να αποσυμφορηθεί το κέντρο της πόλης από την ύπαρξη και παρουσία λεωφορείων στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα όπως άλλωστε όλοι είχαν διαπιστώσει η κατάσταση στο συγκεκριμένο σημείο σε αρκετές περιπτώσεις με την παρουσία ακόμα και δύο αλλά και τριών λεωφορείων ταυτόχρονα προκαλούσε κυκλοφοριακή ασφυξία.

Παράλληλα ο κ. Σημανδηράκης τόνισε πως ανάλογες παρεμβάσεις σε σημεία των Χανίων θα συνεχιστούν, ενώ σημείωσε πως από τις πρώτες κιόλας μέρες αρχίζει να υλοποιείται η υπόσχεση της νέας δημοτικής αρχής σε οτι αφορά τους δημόσιους χώρους της πόλης.

Επίσης ξεκινάει και και ο καθαρισμός πεζοδρομίων με ειδικό μηχάνημα.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Σε καραντίνα παραμένει η αγορά – Σε χαμηλές πτήσεις ο τζίρος

Έρημο τοπίο οι εμπορικοί δρόμοι – Με λουκέτα «απειλούνται» οι έμποροι Πρωτόγνωρες καταστάσεις για το …

Ρέθυμνο – Εμπορικός Σύλλογος – Ποια καταστήματα θα ανοίξουν στις 4 Μαΐου

Σύμφωνα με το κυβερνητικό σχέδιο σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν για τον περιορισμό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize