Τελευταία Νέα

Κρήτη – Αποκαθιστούν τις αθλητικές υποδομές

Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και της εκπροσώπου της Αναδόχου Εταιρείας, σύμβαση για το έργο Αποκατάστασης Αθλητικών Υποδομών στον Δήμο Ιεράπετρας.   

Το έργο αφορά στις παρεμβάσεις συντήρησης, βελτίωσης και αναβάθμισης του παραλιακού γυμναστηρίου και του περιβάλλοντα χώρου του καθώς και στην αποκατάσταση του 5×5 γηπέδου του Κουτσουρά που είχε υποστεί ολική καταστροφή από την ανεμοθύελλα.

Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης: «Μετά τις παρεμβάσεις, τις αναπλάσεις, τον νέο ηλεκτροφωτισμό και τα έργα πρασίνου έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα έργο στην πόλη της Ιεράπετρας που αλλάζει και αναδεικνύει το παραλιακό της μέτωπο.

Οι εργασίες βελτίωσης των αθλητικών υποδομών του ανοικτού γυμναστηρίου, σε συνδυασμό με την απομάκρυνση του προπονητηρίου που θα ακολουθήσει θα αλλάξουν την εικόνα ενός πολυσύχναστου αθλητικού χώρου της Ιεράπετρας, όπου αθλούνται καθημερινά δεκάδες πολίτες και εξυπηρετεί τις αθλητικές δραστηριότητες των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης.

Επιπλέον κατασκευάζεται εκ νέου το γήπεδο 5×5 στον Κουτσουρά  ώστε να μπορεί να αξιοποιείται από δημότες και επισκέπτες της ΔΕ Μακρύ Γιαλού.

Ως δημοτική αρχή προσπαθούμε από την αρχή να ανταποκρινόμαστε έγκαιρα στις ανάγκες των υποδομών και των αθλητών, να λύνουμε τα όποια προβλήματα και να βελτιώνουμε τους αθλητικούς χώρους αισθητικά και λειτουργικά

Δείτε επίσης!

Ιεράπετρα – Νεκροί είναι το 80% των κέδρων της Χρυσής – Θλιβερές οι διαπιστώσεις της διεύθυνσης δασών

To 80% των αιωνόβιων και υπεραιωνόβιων κέδρων, που συνθέτουν το ιστορικό κεδροδάσος της Χρυσής, είναι …

Ιεράπετρα – Σεισμική δόνηση 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στο νότιο Κρητικό πέλαγος

Σεισμική δόνηση 4,0 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 04:48 σε υποθαλάσσια περιοχή σε απόσταση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize