Τελευταία Νέα

Κρήτη – Αλλάζουν όλα για τα λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ – Η διορία Σημανδηράκη για την απομάκρυνση

Αποφασισμένη να απομακρύνει τα αστικά λεωφορεία από το κέντρο των Χανίων εμφανίστηκε η δημοτική αρχή στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τους εκπροσώπους του Αστικού ΚΤΕΛ, το πρωί της Δευτέρας στο Δημαρχείο Χανίων.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στη σύσκεψη, αναλύθηκε το σχέδιο δράσης που θα ακολουθήσουν από κοινού οι δύο πλευρές για την αποσυμφόρηση της κυκλοφοριακής κίνησης στο κέντρο της πόλης, αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση των δρομολογίων για τους πολίτες.

Φεύγουν από την Αγορά – Η διορία Σημανδηράκη για απομάκρυνση από στάσεις

Στην εκτενή συζήτηση που έγινε το πρωί της Δευτέρας στο Δημαρχείο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης ανακοίνωσε στους εκπροσώπους του Αστικού ΚΤΕΛ, ότι θα πρέπει να αλλάξουν οι αφετηρίες-τερματισμοί των δρομολογίων από τις στάσεις που υπάρχουν περιμετρικά της Δημοτικής Αγοράς και σταδιακά να απομακρυνθούν εντελώς.

Συγκεκριμένα, μέχρι τις 15 Νοεμβρίου τα λεωφορεία θα πρέπει να έχουν απομακρυνθεί από τη στάση έμπροσθεν της Εθνικής Τράπεζας απέναντι, απ’ όπου είναι η αφετηρία για τα δρομολόγια για Χαλέπα, Σόδυ, Πολυτεχνείο Κρήτης, Κουνουπιδιανά.

Ήδη αναζητείται το σημείο που θα εγκατασταθεί η αφετηρία-τερματισμός και η προσωρινή στάθμευση των λεωφορείων, που θα πρέπει να βρίσκονται και σε σχετικά κεντρικό σημείο.

Πάντως η διάθεση της δημοτικής αρχής κινείται προς οριστική απομάκρυνση των αφετηριών όλων των δρομολογίων από τους τριγύρω χώρους της Αγοράς, όπου οι υπάρχουσες θέσεις θα χρησιμοποιούνται μόνο για γρήγορη στάση για επιβίβαση-αποβίβαση επιβατών.

 

Δείτε επίσης!

Χανιά – Βραβεύθηκαν κτηνίατροι από το Δήμο για την εθελοντική τους δράση

Βράβευση συνολικά 12 εθελοντών ιδιωτών κτηνιάτρων των Χανίων πραγματοποιήθηκε χθές , 24 Δεκεμβρίου 2019, από …

Ρέθυμνο – Στάσεις τηλεματικής σε 8 σημεία θα ενημερώνουν για 3 δρομολόγια!

Η νέα τεχνολογία κατακτά τις στάσεις λεωφορείου στο Ρέθυμνο. Σε 8 σημεία και για 3 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize