Τελευταία Νέα

Κωστής Σχοινάς – Επιστρέφει μόνιμα στο Ρέθυμνο!

Η πληροφορία έκανε το γύρο της πόλης και τα ερωτηματικά ξεκίνησαν αμέσως. Ο λόγος για την επιστροφή του παλαιού υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Σχοινά, για μόνιμη εγκατάσταση στο Ρέθυμνο.

Έτσι, με αφορμή την παρουσίαση στα Χανιά για την ίδρυση του VenizelosFoundation USA στην Αμερική από διακεκριμένους ομογενείς, σε συνεργασία με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», στο οποίο ο κ. Σχοινάς είναι εκτελεστικός διευθυντής, όπως ήταν λογικό του τέθηκαν μια σειρά από ερωτήσεις που αφορούν στο αν η μόνιμη επιστροφή του στο Ρέθυμνο, σημαίνει και την επανενεργοποίησή του στα κοινά.

Ο κ. Σχοινάς, απαντώντας, περιορίστηκε να πει, ότι στην παρούσα φάση, το ενδιαφέρον του εστιάζεται στην μετακίνηση της οικογένειάς του από την Αμερική στο Ρέθυμνο, όπου σύντομα θα εγκατασταθούν μόνιμα. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν απέκλεισε την εκ νέου ενεργοποίησή του στην πολιτική σε μεταγενέστερο χρόνο.

Μάλιστα, αξίζει ν’ αναφερθεί ότι σύμφωνα με το περιβάλλον του Κωστή Σχοινά, μεγάλος αριθμός φίλων του, έχει ενεργοποιηθεί ασκώντας του πίεση προκειμένου να πεισθεί και να ασχοληθεί είτε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση είτε με την Κεντρική Σκηνή. Δε μένει παρά να δούμε τις αποφάσεις του ίδιου στο μέλλον…

Όλες οι Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο cretedoc.org

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.