Τελευταία Νέα

Κορονοϊός – Δημ. Σαρηγιάννης – «Μέχρι το τέλος του μήνα οι νεκροί θα αγγίξουν τους 100 την ημέρα»

«Το ρολόι έχει χτυπήσει μεσάνυχτα», είπε χαρακτηριστικά ο καθηγητής για την πανδημία, τονίζοντας ότι ο χρόνος είναι λίγος

Κοροναϊός – Δημ. Σαρηγιάννης – «Μέχρι το τέλος του μήνα οι νεκροί θα αγγίξουν τους 100 την ημέρα»

Την εκτίμηση ότι στις αρχές Δεκεμβρίου μπορεί να φτάσουμε ακόμη και τα 10.000 κρούσματα κοροναϊού ημερησίως, εξέφρασε ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης.

«Αν θέλουμε να κάνουμε Χριστούγεννα όλοι μαζί, πρέπει να εμβολιαστούμε τώρα», τόνισε ο καθηγητής.

Αναφορικά με την αύξηση των κρουσμάτων, εκτίνησε πως «είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό. Είναι μια συνέχεια της αυξητικής πορείας, καθώς τα μέτρα που έχουν ληφθεί, ουσιαστικά, η επίδρασή τους θα φανεί μετά τις 15 του μηνός», εξήγησε.

«Γι’ αυτή την εβδομάδα περιμένουμε ισοσταθμικά μία συνεχή αύξηση, που μπορεί να μας οδηγήσει σε 7.000 και παραπάνω κρούσματα» εκτίμησε, ενώ προέβλεψε ότι τα κρούσματα θα αγγίξουν τα 10.000 την ημέρα στις αρχές Δεκεμβρίου.

«Οι νεκροί θα συνεχίσουν να αυξάνονται», ανέφερε ο κ. Σαρηγιάννης, προσθέτοντας ότι «είναι σε αυξητική πορεία και, μέχρι το τέλος του μήνα, θα έχουμε φτάσει κοντά στους 100 θανάτους την ημέρα».

«Το ρολόι έχει χτυπήσει μεσάνυχτα», είπε χαρακτηριστικά ο καθηγητής για το θέμα της πανδημίας, τονίζοντας ότι ο χρόνος είναι λίγος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς