Κλιματισμός διάρκειας 100 ημερών, στη Βικελαία!

Κατέρρευσε το σύστημα κλιματισμού και μάλιστα η επισκευή του κρίνεται … ασύμφορη, αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ”

100 μέρες ήταν αρκετές για να βγει … νοκ άουτ το σύστημα κλιματισμού στο κτίριο Αχτάρικα, όπως αποκαλύπτεται σήμερα, σε αναλυτικό ρεπορτάζ της Λίλιαν Δαφερμάκη, στην εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ”.

Από την ημέρα που η Βιβλιοθήκη επέστρεψε στο “σπίτι της”, ως σήμερα ο κλιματισμός μετρά περίπου 3 μήνες λειτουργίας, ενώ τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα, αν λάβει κανείς υπόψη ότι σύμφωνα με την τεχνική εταιρεία που εγκατέστησε τον κλιματισμό, η επιδιόρθωση της ζημιάς είναι ασύμφορη! Είναι σκανδαλώδεις οι διαστάσεις του προβλήματος για το πώς απενεργοποιείται μια τόσο σημαντική λειτουργία σε ένα δημοτικό κτίριο για το οποίο δαπανήθηκαν τόσα χρήματα.

Το κτίριο – με εξαίρεση τον ισόγειο χώρο του βιβλιοπωλείου και του info point, όπου εξαρχής έγινε εντελώς διαφορετική εγκατάσταση του κλιματισμού – έχει μετατραπεί σε … φούρνο, με το μέσο όρο της θερμοκρασίας που επικρατεί να φτάνει τους 30 βαθμούς Κελσίου, διαμορφώνοντας συνθήκες ανυπόφορες τόσο για το προσωπικό, όσο και για τους πολίτες που δεινοπαθούν για να δανειστούν ένα βιβλίο και να παραμείνουν στους χώρους του κτιρίου Αχτάρικα.

 

Δείτε επίσης!

Κρήτη – Μηχανική βλάβη φορτηγίδας

Ενημερώθηκε η Λιμενική Ιεράπετρας, βραδινές ώρες χθες, από τον κυβερνήτη της Φορτηγίδας παραλαβής απορριμάτων «ΟΡΦΕΑΣ» …

Κρήτη – Ή απάντηση του νοσοκομείου για τον κλιματισμό

Απάντηση στα δημοσιεύματα περί απαράδεκτων συνθηκών εργασίας και νοσηλείας δίνει η Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ Μετά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize