Τρίτη , 29 Νοέμβριος 2022
Τελευταία Νέα

Κέρδισαν τη Rethyvision τραγουδώντας – “Τσίπρα, Τσίπρα είσ’ αλλού – Τσίπρα, Τσίπρα είσαι… Λουλού!” – Σάρωσαν οι ΤσαΠΑΤΣΟύληδες!

Έκλεψε τις εντυπώσεις η Rethyvision 2018 με το ταλέντο, την ευρηματικότητα, το κέφι και τη σάτιρα των ομάδων του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού σε μια βραδιά που ο Χορός των Ομάδων μεταμορφώθηκε σε έναν μουσικό διαγωνισμό, αλά… Eurovision! 150 καλλιτέχνες από 16 ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κερδίζοντας θερμότατο χειροκρότημα σε μια αψεγάδιαστη διοργάνωση με ουδένα τεχνικό πρόβλημα!

Διασκεύασαν τραγούδια και… διασκέδασαν! Συνδύασαν ακόμα και την κλασική μουσική με τα μπουζούκια και το λαϊκοπόπ με φλεγματικούς στίχους.

Πάνω από όλα και εκτός από τους σουρεαλιστικούς συνδυασμούς, σατίρισαν με μπόλικο χιούμορ τους ίδιους τους, τους εαυτούς.

Δε θα μπορούσε όμως να λείψει από τη σάτιρα ακόμα και η πολύκροτη υπόθεση απαγωγής, οι προσπάθειες για 12μηνο τουρισμό από Έλενα Κουντουρά και Πέπη Μπιρλιράκη, όπως και τα συλλαλητήρια για το… Σκοπιανό.

Υπήρξαν και πιο νοσταλγικές και ρομαντικές αναφορές, αλλά και παιδιά στην σκηνή σε μια Rethyvision που τα είχε όλα!

Αφού ολοκληρώθηκε το διαγωνιστικό μέρος και παρουσιάστηκε ανακεφαλαιωτικό βίντεο, η αγωνία των διαγωνιζομένων κορυφώθηκε κατά τη διαδικασία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων σε ζωντανή σύνδεση με το… “green room”. Εν τέλει η Πατσός με τους ΤσαΠΑΤΣΟύληδες κατάφερε να κερδίσει την πρωτιά διακωμωδώντας τον… Αλέξη Τσίπρα.

Πάντα δίπλα στις προσπάθειες των Ομάδων του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, η AMSTEL.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *