Τελευταία Νέα

Κερατσίνι – Για κάλυψη του θανάτου της 8χρονης κάνει λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας

Για κάλυψη του θανάτου της 8χρονης που σκοτώθηκε όταν εγκλωβίστηκε σε πόρτα εργοστασίου στο Κερατσίνι έκανε λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας της 8χρονης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως σημείωσε ο Γιάννης Μπαρκαγιάννης, «πήγα στο σημείο, πήγα να δω την γκαραζόπορτα, να δω πού βρίσκεται ο σεκιουριτάς, να δω τις αποστάσεις, να δω πού βρίσκονται οι κάμερες, υπήρχε φύλακας και αυτό που μου προξένησε τεράστια εντύπωση γιατί ο θάλαμος του φύλακα ήταν μόλις 3 με 4, βαριά πέντε μέτρα από το σημείο που κλείστηκε η θανούσα».

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 8χρονης συνέχισε λέγοντας πως «σίγουρα σ’ ένα τόσο μεγάλο εργοστάσιο θα υπάρχουν και άλλα άτομα που παρακολουθούν τις κάμερες, συνεπώς και κάποιοι άλλοι θα είδαν ότι εκείνη τη στιγμή βρίσκεται ένα ανήλικο 8 χρονών και συνθλίβεται από την πόρτα». 

«Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε το γεγονός ότι συντρέχει ανθρωποκτόνος δόλο»είπε και τόνισε ότι θα ζητήσει για τον λόγο αυτόν μεταβολή της κατηγορίας από ανθρωποκτονία εξ αμελείας σε ανθρωποκτονία εκ δόλου. «Ποιος μου λέει ότι εκείνη τη στιγμή με το πρώτο χτύπημα δεν ζούσε το κοριτσάκι, ποιος μου λέει ότι με το δεύτερο χτύπημα δεν τη χάσαμε εκείνη τη στιγμή, ποιος μου λέει ότι αν δεν ερχόταν άμεσα το ΕΚΑΒ η κοπελίτσα σήμερα θα ζούσε, θεωρώ οτι τόσες ώρες κάτι γινόταν για να καλυφθεί με κάποιο τρόπο το γεγονός. Δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς