Τελευταία Νέα

Καλόγριες πήγαν στην Αφρική ως μέλη ιεραποστολής και γύρισαν… έγκυες!

H Καθολική Εκκλησία ετοιμάζεται να διενεργήσει εκτεταμένες έρευνες, μετά την επιστροφή δύο καλογριών από την Αφρική οι οποίες είναι σε… ενδιαφέρουσα
Δύο καλόγριες -η μία από τις δύο, μάλιστα, είναι πρεσβυτέρα- με καταγωγή από την Αφρική, οι οποίες είχαν σταλεί από τη Σικελία στην ήπειρο από την οποία κατάγονται για να τελέσουν ιεραποστολικό έργο, επέστρεψαν στις μητροπόλεις τους έγκυοι.

Η μία από τις δύο γυναίκες, που είναι 34 ετών, αποκαλύφθηκε πως είναι έγκυος ύστερα από εξέταση στην οποία υποβλήθηκε αφού ένιωσε έντονους πόνους στο στομάχι. Από την άλλη, η πρεσβυτέρα, της οποίας η ηλικία δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, υπηρετεί το θέλημα του Θεού εργαζόμενη για ένα ίδρυμα που φιλοξενεί γυναίκες, αλλά και παιδιά.

Εκκλησιαστικές πηγές στο Βατικανό δήλωσαν: «Υπάρχει έντονη ανησυχία για αυτά τα νέα. Φαίνεται ότι οι δύο γυναίκες συνευρέθησαν σεξουαλικά με κάποιον».

Η μία από τις γυναίκες είχε τη βάση της σε ένα χωριό της Ιταλίας. Ο κοινοτάρχης, μάλιστα, δήλωσε: «Είμαστε σοκαρισμένοι, όλο το χωριό είναι σοκαρισμένο. Ωστόσο, αυτή η υπόθεση δεν έπρεπε ποτέ να δει το φως της δημοσιότητας, όλοι έπρεπε να κάνουν το παν για να μείνει στο σκοτάδι».

Πάντως, και οι δύο γυναίκες δέχονται πιέσεις να αφήσουν τη μοναστική ζωή, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται σχετική έρευνα από την Καθολική Εκκλησία.

Εν προκειμένω αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η περίεργη υπόθεση έρχεται μετά την παραδοχή του Πάπα Φραγκίσκου ότι κάποιες καλόγριες στο παρελθόν, δυστυχώς, είχαν μετατραπεί σε σκλάβες του σεξ από κληρικούς.

Δείτε επίσης!

Ηράκλειο – Είχαν ρημάξει ιερούς ναούς και επιχειρήσεις, αλλά…

Μέσα σε ένα βράδυ διέπραξαν 6 κλοπές και μία απόπειρα κλοπής, αφαιρώντας χρήματα, ενώ προκάλεσαν …

Ρέθυμνο – Το επιβλητικό εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής στο Κουρταλιώτικο φαράγγι

Σίγουρα ένα από τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά φαράγγια της Κρήτης είναι το Κουρταλιώτικο, στα νότια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize