Τελευταία Νέα

Και στο Ρέθυμνο θεατρικό εργαστήρι από τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο! – «Έγινα ερωτικός μετανάστης και μετά κανονικός μετανάστης…»

Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο του Μάρκου στη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί», εγκατέλειψε την Αθήνα και μένει μόνιμα εδώ και δύο χρόνια στη Ρόδο!

Όπως είπε ο ίδιος πρόσφατα σε ραδιοφωνική εκπομπή στο «Ήχος Fm 94.2» του Ρεθύμνου: «έγινα ερωτικός μετανάστης και μετά κανονικός μετανάστης…»!

Στη Ρόδο έκανε το πρώτο του θεατρικό εργαστήρι. Έχει ανοίξει το δικό του θεατρικό εργαστήριο σε έναν υπέροχο χώρο όπου διδάσκει υποκριτική σε παιδιά και ενήλικες. Το Θεατρικό Εργαστήριο Αγιούτο όπως το έχει ονομάσει, φιλοξενεί συχνά συναδέλφους του από Αθήνα οι οποίοι κάνουν σεμινάρια. Μάλιστα το Φεβρουάριο όπως είπε στην ραδιοφωνική εκπομπή ανοίγει και το δεύτερο εργαστήρι στο Ρέθυμνο.

Γιατί αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί από το χώρο της τηλεόρασης;

 

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Μπάνερ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία υπέρ καταδικαστικής απόφασης στην δίκη των ναζί της Χρυσής Αυγής

Μπάνερ τοποθετήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ρεθύμνου υπέρ καταδικαστικής απόφασης στην δίκη των ναζί …

Ρέθυμνο – Το Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας αξιοποίησε τους μήνες αδράνειας

Το Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας, τους τελευταίους μήνες είχε αναστείλει την λειτουργία του λόγω των έκτακτων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize