Τελευταία Νέα

Ηράκλειο – Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί χωρίς ραντεβού στο “Χριστουγεννιάτικο Κάστρο”

Μπορούν να εμβολιάζονται με το εμβόλιο της Pfizer πολίτες ηλικίας 12 ετών και άνω, μόνο με την ταυτότητα και το ΑΜΚΑ τους.

Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, μεγάλη είναι η προσέλευση του κόσμου που σπεύδει από τις έντεκα σήμερα Σάββατο το πρωί, να εμβολιαστεί κατά της Covid-19, χωρίς ραντεβού στην Πλατεία Ελευθερίας, μέσα στο χριστουγεννιάτικο χωριό που έχει στηθεί.

Μπορούν να εμβολιάζονται με το εμβόλιο της Pfizer πολίτες ηλικίας 12 ετών και άνω, μόνο με την ταυτότητα και το ΑΜΚΑ τους.

Μέχρι τις εφτά το απόγευμα

Η δράση είναι μια πρωτοβουλία της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου, ενταγμένη στο πλαίσιο των δράσεων ενίσχυσης του εμβολιαστικού ρεύματος. Η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης δήλωσε ικανοποιημένη από την προσέλευση του κόσμου, συμπληρώνοντας ότι μόνο μέσα στην πρώτη μισή ώρα του εμβολιασμού, είχαν σπεύσει περισσότεροι από 100 άνθρωποι, είτε για να κάνουν την πρώτη δόση, είτε τη δεύτερη είτε την αναμνηστική.

Στην Πλατεία Ελευθερίας βρέθηκε και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, που κάλεσε τους πολίτες να εμβολιαστούν, «καθώς αποτελεί τη μοναδική ασπίδα προστασίας» όπως τόνισε χαρακτηριστικά. Η δράση του εμβολιασμού χωρίς ραντεβού θα διαρκέσει μέχρι τις επτά το απόγευμα, ενώ θα συνεχιστεί και αύριο, Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.