Τελευταία Νέα

Ηράκλειο – Τρεις ώρες κλειστά τα καταστήματα στο Ηράκλειο την Τρίτη

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου

Σε ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου εξέφρασε την αντίθεση του στο επερχόμενο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που θα φέρει η Κυβέρνηση και θα συμμετέχει στην πανελλαδική απεργία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18/2. Για αυτό τον λόγο, καλεί τα μέλη του συλλόγου σε 3ωρο κλείσιμο των καταστημάτων, από 11.00- 14.00 ως έκφραση αντίθεσης.

«Το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου, με απόφαση του, εκφράζει την αντίθεση του στο επερχόμενο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που θα φέρει η Κυβέρνηση προς ψήφιση στην βουλή χωρίς να έχει προηγηθεί η αναγκαία διαβούλευση με τους παραγωγικούς φορείς που θα εξασφαλίσει συναινετικές λύσεις μακροχρόνιου χαρακτήρα για την επιβίωση του ασφαλιστικού συστήματος και προοπτικές ανάπτυξης στην οικονομία γενικότερα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος συμμετέχει στην πανελλαδική απεργία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18/2/20 και καλεί τα μέλη του σε 3ωρο κλείσιμο των καταστημάτων από 11.00- 14.00 ως έκφραση αντίθεσης με το νομοσχέδιο επειδή θα υποθηκεύσει το μέλλον του συστήματος και της ασφάλισης στη χώρα μας».

Δείτε επίσης!

Μέτρα για τον κορονοϊό – Πάνω 4 εκατ. ευρώ τα πρόστιμα σε πολίτες και καταστήματα – Που θα διατεθούν

Oι αστυνομικοί έλεγχοι έχουν εντατικοποιηθεί σε όλη την χώρα το τελευταίο διάστημα Σε 4.253.700 ευρώ …

… και άλλα 1.000 ευρώ πρόστιμο στα καταστήματα για τσικουδιά-τσίπουρο

Συζητήθηκε προχθές η Επίκαιρη Ερώτηση που κατέθεσε το ΚΚΕ, (Γ. Λαμπρούλης) με την οποία ζητούσε να αποσυρθεί …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize