Ηράκλειο – Το συγκινητικό “ευχαριστώ” ζευγαριού που νοσηλεύτηκε στη μονάδα covid του ΠαΓΝΗ

“Άνθρωποι που δεν έκαναν μόνο το χρέος τους, αλλά υπέρβαση καθήκοντος”

Με λίγα λόγια από καρδιάς ο ιερέας Αλέξανδρος Βασιλάκης και η σύζυγός του που νοσηλεύτηκαν με κορωνοϊό στη μονάδα covid του ΠΑΓΝΗ ευχαριστούν το προσωπικό για τον αγώνα του. Όπως λένε προσεύχονται για «να έχουν δύναμη και να συνεχίζουν την προσφορά ζωής με το ίδιο πείσμα που επιδείξατε σε εμάς».

Αναλυτικά το κείμενο:

«Το διάστημα 28/11 – 15/12/2020, εγώ συνταξιούχος ιερέας Βασιλάκης Αλέξανδρος και η σύζυγός μου Βασιλάκη Αρτεμησία, νοσηλευτήκαμε στη μονάδα covid του νοσοκομείου ΠΑΓΝΗ. Εκεί συναντηθήκαμε με το προσωπικό, το ιατρικό, το νοσηλευτικό, το βοηθητικό και όλους τους άλλους αφανείς που μας πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους.

Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα την αγωνία τους που θέριευε την ευγενική ψυχή τους, την καλοσύνη, την ανθρωπιά τους, την ενσυναίσθησή τους, την επιστημονικότητά τους. Την εξαιρετική τους προσέγγιση, την εμπιστοσύνη που μας εμφύσησαν, τις κουβέντες ανθρωπιάς, το χιούμορ τους στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν ένα ελαφρύτερο κλίμα νοσηλείας. Άνθρωποι συνέχεια σε κίνηση, άνθρωποι που δεν έκαναν μόνο το χρέος τους, αλλά υπέρβαση καθήκοντος. Αισθάνομαι βαθιά συγκινημένος και δεν γνωρίζω πραγματικά πώς θα μπορούσα να σας ευχαριστήσω για τη στάση ζωής σας που μας συντρόφευε όλες αυτές τις μέρες.

Στις προσευχές μου θα ζητώ από τον Θεό να Σας δίνει δύναμη να συνεχίζετε την προσφορά ζωής με το ίδιο πείσμα που επιδείξατε σε εμάς. Σας ευχαριστώ και εύχομαι σε Εσάς και τις οικογένειές Σας, υγεία, δύναμη και ό,τι επιθυμείτε την καινούργια χρονιά που έρχεται».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς