Τελευταία Νέα

Ηράκλειο – Tα πρώτα ανδρικά καλλιστεία Mr Crete την Τετάρτη 22 Ιουνίου

Για πρώτη φορά στην  Κρήτη θα διοργανωθούν αντρικά καλλιστεία Mr Crete, όπου θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 20.30 στο κέντρο GALEA στην παραλιακή Ηρακλείου, με σκοπό να περάσουν το μήνυμα της ευαισθητοποίησης του κόσμου κατά του πολέμου. 

Την βραδιά θα παρουσιάσουν ο ηθοποιός Αιμίλιος Ράφτης και η Πόπη Βαρθολόμου.
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμαΖα θα πλαισιώσουν η Μαρία Κορέλλι, η Αngelita και ο Γιώργος Γλυκοκκόκαλος. Ενώ, η σχολή χορού Infinity Dance Project και η Σοφία Σπυροπούλου θα μας ταξιδέψει με τα υπέροχα χορευτικά της!

Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr ο Director/Image Maker, Ελευθέριος Γιγουρτάκης, τα αντρικά καλλιστεία συνδέονται με τον Μινωικό Πολιτισμό και ήταν μία πρωτοβουλία που είχε με την Πόπη Βαρθολόμου για να γίνουν πρώτη φορά στο νησί μας. Θα αναδειχτεί ο πολιτισμός, η ομορφιά, καθώς θα αναδειχτεί η Κρήτη.

“Ήταν πολύ δύσκολο να διοργανώσουμε τα αντρικά καλλιστεία. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από αξιόλογους και πετυχημένους ανθρώπους στο δικό τους κομμάτι Πανελλαδικά. Πιστεύω ότι θα είναι αυστηροί. Ψάχνουμε να βρούμε τον γνήσιο Mr Crete, οπότε θα βαθμολογήσουν με την εικόνα και τις απαντήσεις. Ο Mr Crete πρέπει να έχει εμφάνιση, αξιοπρέπεια, ήθος, μόρφωση, παιδεία, ευαισθησία και την αγάπη της προσφοράς. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν και στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία σε μία δύσκολη περίοδο που περνάμε.”, τόνισε ο Ε. Γιγουρτάκης.

Στα Παγκρήτια Καλλιστεία ανδρών 2022 για την ανάδειξη του Mr Crete, θα λάβουν μέρος 11 πανέμορφα αγόρια, ηλικίας 19 έως 35 ετών.

Οι συμμετέχοντες με σειρά εμφάνισης: Παναγιώτης Πέτσας, Μιχαήλ Ξένος, Χαράλαμπος Λογκίδης, Γεώργιος Μελάς, Αντώνιος Κοκκολάκης, Ανδρέας Κόκκινος, Ηλίας Ρουσσάκης, Δημήτριος Λεονώφ, Εμμανουήλ Σταυρουλάκης, Γεώργιος Σαριδάκης, Ζαχαρίας Κτιστάκης.

Στο Flashnews.gr μίλησαν οι συμμετέχοντες:

Ζαχαρίας Κτιστάκης

“Ήθελα να κυνηγήσω το όνειρο μου αν και δεν έχω ασχοληθεί ξανά με το μόντελινγκ. Είναι σπουδαία εμπειρία και ελπίζω να τα πάω καλά. Πιστεύω ότι έχω κάτι διαφορετικό εμφανισιακά σε σχέση με τους άλλους συμμετέχοντες. Ο Mr Crete πρέπει να έχει εμφάνιση και καλό χαρακτήρα.”

Παναγιώτης Πέτσας

“Έχω μία εμπειρία στον χώρο της μόδας, λόγω του GNTM. Έτσι ανακάλυψα που έχω την κλίση μου, τι θέλω να κάνω και τι θέλω να ακολουθήσω στη ζωή μου. Το μόντελινγκ, ο χώρος της τέχνης γενικότερα. Ασχολούμαι τα τελευταία τρία χρόνια με τον χώρο της μόδας. Είμαι ικανοποιημένος αλλά δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί που θέλω. Θα ήθελα να κλείσω μεγάλες καμπάνιες, να ασχοληθώ και με τον χώρο της υποκριτικής. Η καλύτερη μου δουλειά είναι αυτή που δεν έχω κλείσει ακόμα. Ενώ μου αρέσει πολύ η Ελλάδα, θεωρώ ότι στον συγκεκριμένο χώρο υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες στο εξωτερικό. Ο Μr Crete πρέπει να έχει χαρακτήρα, άποψη και να είναι ο εαυτός του.”

Μιχάλης Ραφαήλ Ξένος

“Είμαι σχεδόν δέκα χρόνια στον χώρο της μόδας και θεώρησα σαν ευκαιρία να συμμετέχω στα αντρικά καλλιστεία, διότι γίνονται για πρώτη φορά. Για την εμπειρία, την ευκαιρία και την αναγνώριση που θα δοθεί. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από ανθρώπους που είναι σπουδαίοι στον τομέα τους. Θα αξιολογηθεί η εμφάνιση και ο χαρακτήρας.”

Δημήτρης Λεονώφ

“Ήταν μία μεγάλη απόφαση να συμμετέχω. Τους τελευταίους έξι μήνες ασχολούμαι με τον χώρο της μόδας και έχω κάνει δύο επαγγελματικές φωτογραφήσεις και δύο καμπάνιες. Κατάγομαι από την Αθήνα και ήρθα στην όμορφη Κρήτη για να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα, να αναδειχτώ, να με μάθει ο κόσμος. Ο Mr Crete πρέπει να είναι όμορφος, αρρενωπός, όπως ήταν οι Μινωίτες.”

Εμμανουήλ Σταυρουλάκης

“Μου άρεσε από μικρός και θεώρησα ως ευκαιρία τον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Παρόλο που δεν έχω την εμπειρία δεν έχω άγχος. Η κριτική επιτροπή θα λάβει υπόψιν, εκτός την εμφάνιση, την συμπεριφορά, τον τρόπο σκέψης και ομιλίας.”

Γιώργος Μελάς

“Είμαι από το Ηράκλειο και παλιότερα είχα συμμετάσχει σε καλλιστεία. Φέτος μου δόθηκε ξανά η ευκαιρία και θα προσπαθήσω να κλείνω δουλειές και να ασχοληθώ με τον χώρο της μόδας. Ο Mr Crete πρέπει να έχει ωραία εμφάνιση, μυαλό και συνείδηση σε αυτό που κάνει. Κάθε ένας από τους συμμετέχοντες είναι ξεχωριστός, οπότε θα είναι μία δύσκολη απόφαση για τους κριτές.”

Χαράλαμπος Λογκίδης

“Είμαι μόλις 20 ετών και κατάγομαι από το Ηράκλειο. Ασχολούμαι από τα δεκαέξι μου με το μόντελινγκ. Την συμμετοχή μου στα αντρικά καλλιστεία την βλέπω σαν ευκαιρία και θέλω να ανοιχτούν νέοι ορίζοντες. Ο Mr Crete, εκτός από εμφάνιση πρέπει να έχει και αυτοπεποίθηση.”

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
Οργάνωση Παραγωγής: Πόπη Βαρθολόμου – Εδώ και 27 χρόνια είναι το άτομο πίσω από κάθε επίδειξη μόδας και καλλιστεία στο νησί μας! Με τη δημιουργικότητα και το μαγικό άγγιγμα της έχει καταφέρει να είναι μια από τις πιο επιτυχημένες make up artist στην Κρήτη και όχι μόνο!
Director/image maker : Ελευθέριος Γιγουρτάκης – Εκτός από μαγικά χέρια που μεταμορφώνουν δεν ξεφεύγει από το κοφτερό του βλέμμα κανένα ταλέντο! Ο Ελευθέριος Γιγουρτάκης επιμελήθηκε εξ’ολοκληρου το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς!

ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πρόεδρος : Ελευθέριος Γιγουρτάκης
Καίτη Φίνου – Η αγαπημένη μας ηθοποιός με 40 χρόνια στην επιθεώρηση του κινηματογράφου και του θεάτρου!
Άννα Μαρία Ψυχαράκη – Αγαπήθηκε από τον κόσμο για την αυθεντικότητα της μέσω του ριάλιτι Big Brother στο οποίο στέφθηκε νικήτρια λόγω της αγάπης του κόσμου!
Χρύσα Κυρατζή – Διεύθυνση παραγωγής και ραδιοφωνική παραγωγός στο Sfera fm!
Χρυσάνθη Μαρκογιαννάκη – Σχεδιάστρια μόδας και ιδιοκτήτρια του ατελιέ Dandee
Μαρία Κουμπαράκη – Κρητική επιχειρηματίας και ιδιοκτήτρια των καταστημάτων Chipie και Oxford
Χρήστος Ξηρογιάννης – Ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους του θεάτρου εδώ και 30 χρόνια!
Μάριος Καραβασίλης – Βραβευμένος σε Ελλάδα και εξωτερικό σχεδιαστής μόδας με το brand name MK by Marios!

Όλες οι Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο cretedoc.org

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς