Τελευταία Νέα

Ηράκλειο – Συνάντηση Περιφερειάρχη με τα προεδρεία Ένωσης και ταμείου Συντακτών

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη είχαν σήμερα σε κοινή επίσκεψη οι πρόεδροι και μέλη των ΔΣ της Ένωσης Συντακτών και του επικουρικού ταμείου, των ημερησίων εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου και νήσων.

Στην συνάντηση συζητήθηκα θέματα που αφορούν την ενημέρωση, αλλά και στην συνεργασία με κοινές δράσεις στον Πολιτισμό, μέσω του σημαντικού σε εκθέματα Μουσείου τύπου της Ένωσης, αλλά και στην Παιδεία σε συνεργασία με Πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Στην συνάντηση με τον κ. Αρναουτάκη ήταν παρόντες ο Πρόεδρος της Ένωσης Κυριάκος Κορτέσης, ο Πρόεδρος του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Θανάσης Μπαμπανέβας, οι αντιπρόεδροι της Ένωσης και του Ταμείου Αντώνης Παπουτσάκης και Κώστας Βασιλάκης αντίστοιχα. Παρόντες επίσης ήταν ο γραμματέας του ταμείου Κώστας Θεοδωρόπουλος και το μέλος του ΔΣ του Μουσείου τύπου Ειρήνη Τσάκα.

Ολοι οι συμμετέχοντες ευχαρίστησαν θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης για την στήριξη του και καλή συνεργασία που έχουν μέχρι σήμερα, ενώ ανέφεραν ότι στα όρια της ΄Ενωσης Συντακτών περικλείονται 7 από τις 13 Περιφέρειες της χώρας και ότι το ενδιαφέρον τους είναι να υπάρξει συνεργασία με τις Περιφέρειες, τους Δήμους, τους οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Στο τέλος της συνάντησης έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Δείτε επίσης!

Ο δήμος Ρεθύμνου για το κληροδότημα Τρανταλλίδη – Το κτίριο που παραμένει αναξιοποίητο

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στα Γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο, συνάντηση εργασίας μεταξύ …

Σταύρος Αρναουτάκης – Η απόφαση της Τουρκίας προσβάλλει το χριστιανικό φρόνημα

Δήλωση Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη για την απόφαση της Τουρκίας για την Αγιά Σοφιά: «Η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize