Τελευταία Νέα

Ηράκλειο – Συγκλόνισαν – Έφτασαν μέχρι το θάνατο και κέρδισαν τη ζωή

Κατάθεση ψυχής σε «Ώρα Αιχμής» από ανθρώπους που ανέβηκαν τον δικό τους Γολγοθά και τα κατάφεραν.

Η κατάθεση ψυχής του Στράτου στην «Ώρα Αιχμής» ξεχωριστή και ουσιαστική μιας και πολύ γρήγορα αντιλήφθηκε πως η μιζέρια δεν μπορούσε να τον οδηγήσει πουθενά.

Σήμερα παίζει στην ομάδα μπάσκετ ΑΣΚΑ Ηράκλειο ενώ είναι και ο μοναδικός οδηγός σε αγώνες ταχύτητας σε όλη την Ελλάδα με πρόσθετο μέλος.

Άλλωστε όπως τόνισε ζητούμενο είναι να μπορείς να παλεύεις και όλα έρχονται. Μάλιστα συγκλονιστική η σύζυγος του Στράτου με δάκρυα στα μάτια μίλησε για την κοινή της πορεία με το άνθρωπό της.

Η Κατερίνα Βάνδουλα αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα μετά από ένα σοβαρό τροχαίο. Είναι η γυναικά που παρά το γεγονός ζει με την αναπηρία κατάφερε χάρη στην αγάπη της για ζωή να προχωρήσεις πολύ γρήγορα μετά το σοβαρό τροχαίο και μάλιστα να φτιάξει μια πολύ όμορφή οικογένεια με τον προπονητή Παράσχο Δεσκουλίδη.

Η Κατερίνα μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV μίλησε για το δύσκολο στάδιο της αποκατάστασης αλλά και για το γεγονός ότι πολύ γρήγορα συμφιλιώθηκε με την νέα πραγματικότητα άρχισε να χτίζει την ζωή της μάλιστα τρία χρόνια μετά το τροχαίο γνώρισε το σύζυγο  και πατέρα των όμορφων κοριτσιών της Παράσχο Δεσκουλίδη.

Η Κατερίνα μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV μίλησε για το δύσκολο στάδιο της αποκατάστασης αλλά και για το γεγονός ότι πολύ γρήγορα συμφιλιώθηκε με την νέα πραγματικότητα άρχισε να χτίζει την ζωή της μάλιστα τρία χρόνια μετά το τροχαίο γνώρισε τον σύζυγο και πατέρα των όμορφων κοριτσιών της Παράσκο Δεσκουλίδη.

Ιστορίες της Κατερίνας και του του Στράτου άγγιξαν τους τηλεθεατές της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» μιας και απέδειξαν ότι στην ζωή πολλά μπορούν να αλλάξουν όμως αν υπάρχει υπομονή ψυχραιμία και αποφασιστικότητα μπορεί να γίνει κάθε υπέρβαση με την διαφορά ότι οι δύο σπουδαίοι αυτοί άνθρωποι είχαν διπλά τους επίσης σπουδαίους ανθρώπους.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Το τραγούδι που φέρνει… δάκρυα χαράς!

Ο Ύμνος του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού σε «Ώρα Αιχμής» στην ΚΡΗΤΗ TV Τα αδέλφια Ζαχαράκη έφτιαξαν …

“Λύγισε” η Μαρία Λιονή στον αέρα της ΚΡΗΤΗ TV για τη Βιργινία Μανασάκη

Δάκρυα για το πρόσωπο που…έλειπε από το πάνελ της εκπομπής, τη Βιργινία Μανασάκη. Έκδηλη η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize