Τελευταία Νέα

Ηράκλειο – Σήμερα στην Κρήτη η Φώφη Γεννηματά – Θα επισκεφτεί τις σεισμόπληκτες περιοχές του νομού

Σήμερα, Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου η Φώφη Γεννηματά επισκέπτεται την Κρήτη – Θα επισκεφτεί το συντονιστικό Κέντρο στο Αρκαλοχώρι, προκειμένου να διαπιστώσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πληγέντες

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά θα επισκεφθεί σήμερα, Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου  στις 11:30 το Συντονιστικό Κέντρο στο Αρκαλοχώρι, προκειμένου για να διαπιστώσει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στους Δήμους Μινώα Πεδιάδας και Αρχανών-Αστερουσίων, και να έρθει σε επαφή με τις αρμόδιες αρχές.

Την κ. Γεννηματά θα συνοδεύουν ο Γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ν. Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας Βλάχος Παναγιώτης, ο Γραμματέας του Τομέα Πολιτικής Προστασίας Γρηγόρης Σκιαδόπουλος και στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής Ν. Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής.

Μόλις η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ενημερώθηκε για τον χτεσινό ισχυρό σεισμό στο Ν. Ηρακλείου, δήλωσε: «Επικοινώνησα με τον Περιφερειάρχη Κρήτης και ενημερώθηκα για το σεισμό στο Αρκαλοχώρι. Εκεί βρίσκεται ο γραμματέας της ΚΟ, Βασίλης Κεγκέρογλου. Οι σκέψεις μας είναι στην οικογένεια του άτυχου εργάτη και όσους δοκιμάζονται».

Ενώ, ο Γραμματέας της Κ.Ο. κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζήτησε, εκ μέρους του Κινήματος Αλλαγής, την άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών για την ανακούφιση των πληγέντων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας. Συγκεκριμένα, ζήτησε να κηρυχθεί σεισμόπληκτος ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, όπως και έγινε, και να αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές με τις αναγκαίες επισκευαστικές εργασίες και να υπάρξει αρωγή και φροντίδα για όσους πολίτες έχουν ανάγκη για στέγη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς