Ηράκλειο – Πέθανε ο Μιχάλης Ασκορδαλάκης

Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Παρασκευής, 10 Δεκεμβρίου, ένας καταξιωμένος δικηγόρος του Ηρακλείου, ο Μιχάλης Ασκορδαλάκης

Δίνοντας πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, ο γνωστός επίτιμος δικηγόρος Μιχάλης Ασκορδαλάκης, έφυγε το βράδυ της Παρασκευής, 10 Δεκεμβρίου, σε ηλικία 65 ετών βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους, τους φίλους και γνωστούς, καθώς και τον χώρο των δικηγόρων, αλλά και την κοινωνία του Ηρακλείου.

Ο Μιχάλης Ασκορδαλάκης, υπήρξε ένας από τους καταξιωμένους δικηγόρους του Ηρακλείου και ταυτόχρονα κοινωνικός και πολιτικός αγωνιστής, μέσα από τις γραμμές της Αριστεράς.

Η πολιτική του διαδρομή ξεκίνησε από το ΚΚΕ, υπήρξε στη συνέχεια από τα ιδρυτικά στελέχη του Συνασπισμού στο Ηράκλειο για να «επιστρέψει» – όπως ο ίδιος είχε πει – τα τελευταία χρόνια στο κόμμα, όπως δήλωνε, που όφειλε την πολιτική του συνειδητοποίηση, το ΚΚΕ.

Την περίοδο 1994-1998, υπήρξε αιρετός αντινομάρχης Ηρακλείου, ενώ διετέλεσε και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου στην Λιγόρτυνο, από όπου και η καταγωγή του.

Η κηδεία του Μιχάλη Ασκορδαλάκη, θα τελεστεί το μεσημέρι του Σαββάτου, στην Λιγόρτυνο.

 

Το neakriti.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη Ασκορδαλάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς