Τελευταία Νέα

Ηράκλειο – Παραιτήθηκε από την προεδρία της ΔΕΠΕΝΑΛ η Β. Σχοιναράκη

Με επιστολή της προς τον δήμαρχο Ηρακλείου, η Βαγγελιώ Σχοιναράκη, γνωστοποιεί την παραίτησή της από την προεδρεία της ΔΕΠΑΝΑΛ.

Στην επιστολή της αναφέρει ότι 15 ημέρες πριν, είχε στείλει προς τον δήμαρχο εμπιστευτική επιστολή, με την οποία του εξέθετε την κατάσταση που επικρατεί στη Δημοτική Επιχείρηση, η οποία, όπως τονίζει, «αποτελεί τροχοπέδη στην εύρυθμη και διάφανη λειτουργία της, χωρίς να υπάρξει καμία εξέλιξη».

Η κα. Σχοιναράκη επικαλείται απουσία κοινού στόχου και σκοπού, ενώ παράλληλα καλεί τον δήμαρχο να δώσει στη δημοσιότητα την επιστολή με ημερομηνία 16-06-2021, ώστε οι δημότες να έχουν πλήρη εικόνα για τους λόγους της παραίτησής της.

Μία σύντομη ανακοίνωση για την παραίτηση της κας Σχοιναράκη εξέδωσε ο Δήμος Ηρακλείου. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Η κα Ευαγγελία Σχοιναράκη-Ηλιάκη υπέβαλε σήμερα οριστικά την παραίτηση της από την προεδρία της ΔΕΠΑΝΑΛ. Ο δήμαρχος Ηρακλείου έκανε αποδεκτή την παραίτηση και  ευχαριστεί την κα Σχοιναράκη για την συνεργασία που είχαν και την μέχρι σήμερα προσφορά της στην ΔΕΠΑΝΑΛ». 

Αναλυτικά, η επιστολή της παραίτησης:

«Έχουν παρέλθει 15 ημέρες από την ημέρα που σας κοινοποίησα εμπιστευτική επιστολή με την  οποία σας εξέθεσα την κατάσταση που επικρατεί στη Δημοτική Επιχείρηση, την προεδρία της οποίας  μου εμπιστευθήκατε και η οποία αποτελεί τροχοπέδη στην εύρυθμη και διάφανη λειτουργία της, αλλά  και στη δική μου παρουσία. 

Περίμενα πως η κοινοποίησή της, σε σας, θα αποτελούσε το έναυσμα για μια σειρά εξελίξεων…   Προφανώς οι επιλογές είναι διαφορετικές και το σέβομαι απόλυτα αφού εσείς έχετε την ευθύνη  της συνολικής λειτουργίας του δήμου. 

Για το λόγο αυτό σας καλώ να θεωρήσετε δεδομένη τη δεύτερη επιλογή που σας αναφέρω στην  επιστολή μου: «να την εκλάβετε ως παραίτηση από τη θέση της προέδρου αφού δεν υπάρχει πλέον κοινός στόχος και σκοπός», όπως χαρακτηριστικά αναφέρω. 

Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου. 

Με εκτίμηση, 

Ευαγγελία Σχοιναράκη-Ηλιάκη 

Υ.Γ. Επειδή η πορεία μας και η λειτουργία μας πρέπει να είναι ξεκάθαρη, σας καλώ να δώσετε στη  δημοσιότητα την επιστολή με ημερομηνία 16-06-2021, ώστε οι δημότες να έχουν πλήρη εικόνα για τους  λόγους της παραίτησης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς